android
  #1  
Old 04-14-2008, 10:28 AM
<<<P2 User>>> <<<P2 User>>> is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Default RDS functionality with EU 3.15 MTP

I'm running my P2 with EU 3.15 firmware in MTP mode. However, in contrast to what I've read here, the RDS functionality of the FM tuner does not work. Is it necessary to switch to UMS mode?

Thanks a lot for any suggestions!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 04-14-2008, 10:35 AM
ChiefGlider ChiefGlider is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 23
Default

mine works fine. some stations dont have it. for some, you have to wait like a minute or so.. living in Hamburg, Germany
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:30 PM.