android
  #1  
Old 02-20-2008, 08:25 AM
jralabate jralabate is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Default e260 v2 and rockbox

i have a e260 v2 i have tryed everything to get rockbox on it but i just cant. when i goto rockbox site and try to use the bootloader it does not find my e260 v2 can some one help me please? btw i have tryed the way at l o d i s t forums http://www.******.com/showthread.php?t=1538 (ad l o d i s t where ****** is) but it did not work for me

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-20-2008, 12:13 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

The e200v2s are not suppoorted at all. They are different hardware from the v1.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:16 AM.