android
  #1  
Old 02-10-2008, 03:09 PM
8182145 8182145 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Charlotte, North Carolina, U.S.A.
Posts: 8
Default intalling patches

i am having problem getting patches to install
i know how to compile rockbox
i am using VMware debian environment
i have read the rockbox wiki
commands i have tried are:
Code:
Patch < patchfilename
Patch -p0 < Patchfilename
patch --binary -p0 < patchfilename
any help?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-10-2008, 03:25 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,644
Default

its 'patch' not 'Patch'. If it still doesn't work, post the results.
Reply With Quote

  #3  
Old 02-10-2008, 03:43 PM
8182145 8182145 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Charlotte, North Carolina, U.S.A.
Posts: 8
Default

what part of the development process do you apply the patches
Reply With Quote

  #4  
Old 02-10-2008, 03:52 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,644
Default

You apply them to the source code and then compile the source code into a build.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:48 AM.