android
  #1  
Old 02-04-2008, 08:55 PM
Codeworks Codeworks is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
Default Launchcast already gone?

Has anyone tried to use the radio stations on their connect today? I dont know if it is a coincidence, but as of today, whenever I try to connect to one of the stations, I get a "Please try again later" message.

Also, does anyone have any links to information from Yahoo about what will happen with those of us that are already paid up for 2 years??? I used the Mastercard promotion, and I have this feeling that may not have been such a good idea.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-04-2008, 09:00 PM
Cruleworld's Avatar
Cruleworld Cruleworld is offline
Zune Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Location: In a secluded cave
Posts: 2,728
Default

I'd think there would be a firmware update coming down the line soon.
__________________
Players: Zune 30GB (Music), iPod Touch 8GB 2g (Apps/Podcasts), Zune HD 32GB (sold to brother)
Reply With Quote

  #3  
Old 02-05-2008, 06:44 PM
emreardon emreardon is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Default

had the same problem myself - thought it was my wifi but everything else worked. haven't tired today thought
Reply With Quote

  #4  
Old 02-06-2008, 09:18 AM
PromisedPlanet's Avatar
PromisedPlanet PromisedPlanet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 234
Default

It was a temporary glitch. Launchcast should be working now.
Reply With Quote

  #5  
Old 02-06-2008, 12:36 PM
Flashmem Flashmem is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 12
Default Future of Yahoo Music Unlimited

I am in the same position as many of you having also joined up with the Mastercard two year plan. However, everything I have read on the Yahoo Music Unlimited change indicates that the service will be seamlessly migrated to Rhapsody later this year. After our 2 year commitment ends, we will be given an opportunity to renew on Rhapsody if we wish to continue. Hopefully, that's the way it will work.

By the way, has anyone else had a problem with different volume levels on the songs they get from the Yahoo Music Service. I know you can use MP3Gain to level volumes on MP3 files, but what about the songs we rent from Yahoo?

Thanks guys.
Reply With Quote

  #6  
Old 02-06-2008, 05:51 PM
Jethro's Avatar
Jethro Jethro is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: WabashTrail, USA
Posts: 112
Default

Quote:
Originally Posted by PromisedPlanet View Post
It was a temporary glitch. Launchcast should be working now.
Wow, I was out of town for a couple days and missed all the action. Mine is working fine.
Reply With Quote

  #7  
Old 02-11-2008, 10:58 AM
ricocarlos ricocarlos is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 52
Default From SANSA

This is a follow-up on our prior communication regarding Yahoo's recent announcement that it will discontinue its Yahoo Music Unlimited and Unlimited To Go subscription services. We are committed to you, our customers and want to provide accurate and reliable information as soon as we are able to. SanDisk is exploring several potential courses of action to address a situation which is not entirely in our control. We expect to post more information shortly, which we hope will answer some of the questions that have been raised in several forum threads. We thank for your continued support.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:24 AM.