android
  #21  
Old 04-18-2008, 10:17 AM
GumbyX84's Avatar
GumbyX84 GumbyX84 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 250
Default

Glad to see a linux "support" thread here.

I use easyTag and can tag to my hearts content (for the most part), but can't get album art to work. Anyone have this problem?

Also, some genres in easyTag do not work properly on the P2 for some reason.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #22  
Old 04-18-2008, 12:34 PM
ChiefGlider ChiefGlider is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 23
Default

Album Art on the P2 has to be a .jpg file. Others doesnt work. Even .png doesnt.
Reply With Quote

  #23  
Old 04-20-2008, 08:36 AM
GumbyX84's Avatar
GumbyX84 GumbyX84 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 250
Default

Quote:
Originally Posted by ChiefGlider View Post
Album Art on the P2 has to be a .jpg file. Others doesnt work. Even .png doesnt.
They are all JPGs. Still wish I knew why I can't get it to work properly.
Reply With Quote

  #24  
Old 04-20-2008, 12:42 PM
ChiefGlider ChiefGlider is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 23
Default

I had some issues with the ID3 v2.3 (or was it 2.4?).. Maybe check that one?
Reply With Quote

  #25  
Old 09-14-2008, 10:19 PM
NaplesBill NaplesBill is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 8
Default

I just wanted to post and say that I didnīt have to switch to UMS/MSC to get my P2+ working on Linux. I have openSuse 11 and it worked in Amarok the first time I plugged it in. I am not sure why it worked but it did.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:46 PM.