Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > SanDisk Sansa > Sansa Clip / Clip+ / Clip Zip

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-04-2007, 07:11 PM
Iskander Iskander is offline
Junior Member
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
Default 2gb clip glitched after updating to 1.01.18 and moving a "bad" mp3 over

I got a 2gb sansa clip during the BF best buy sale. After upgrading the firmware to 1.01.18 via the updater, restarting it, and then shutting down/restarting it again, I tried putting on an mp3 that had been giving me trouble. Once again I got the infamous "Refreshing Database" error. However, when I hooked it up to back up to my computer to remove the mp3, I got "One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned & Windows does not recognize it."

I can sometimes view the files and directory structure, including two new folders that weren't there before the upgrade (##MUSIC# and ##PORTS#). However, I now cannot add or delete files, nor can I format it.

Another strange symptom is that the Disconnecting screen and startup screen on the unit stay on longer than they used to, at least twice as long.

I don't know if this is some sort of firmware problem, or just a defective unit, or what. Has anyone dealt with this or have any advice for how to fix it?

Last edited by Iskander; 12-04-2007 at 07:13 PM. Reason: separating the paragraphs
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:10 PM.