android
  #1  
Old 02-22-2016, 12:11 PM
MP81 MP81 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Washington Township, MI
Posts: 1
Default Upgraded to SD, Now Cannot Install Firmware

Hi there,

This forum proved extremely useful recently when I went ahead and upgraded the storage system, after I finally, after nine years, filled up my 30GB Vision: M. Other than the fact only half the screen works (I sat on it a couple years ago, whoops), it's a great player.

So I was happy to see that it was quite easy, and inexpensive, to upgrade to a 64GB SD card, with an SD-CF adapter, and a CF to ZIF adapter (I used a list of parts from a post on here that were known to work).

Went about replacing everything yesterday - including a new screen I had bought (long story short - the new screen did not work, no matter what. Plugged the old screen back in, boom, worked, well...as much as it did before. Haha). Anyway, I was able to find a shot of the Recover screen (since the left half of the screen is what doesn't work), and went to upload my firmware - but no matter what I did, I got the "Player is not connected" message on the firmware uploader.

Now, the player is clearly recognized by the computer - but shows me that typical "50GB" of empty space, and nothing else. I'm running Windows 7 64-bit, and I keep seeing that people have to use XP to load the firmware. I might have access to a very old computer with XP on it, but considering it takes about a month to boot up, I'd rather not if I don't have to.

Any ideas?

Thanks!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 03-04-2016, 04:41 PM
coachop94's Avatar
coachop94 coachop94 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: california
Posts: 1,135
Default

Save yourself the headache & bootup the XP.
__________________
Sit Down, Shut Up, Don't *!@#*^#!! With Me. I'm Drivin'
Reply With Quote

  #3  
Old 03-23-2016, 06:10 PM
84lion 84lion is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 5
Default

Just noticed your post (unfortunately these forums don't seem to be getting much traffic lately). Were you able to get the firmware downloaded to your ZVM?

I recently upgraded one of my three ZVMs to 128GB (CF card). I had a time trying to load the firmware via my XP machine...but my Windows 7 64GB machine loaded the firmware no problem.
Reply With Quote

Reply

Tags
firmware, hdd, not connected, sd, vision:m

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:21 PM.