android
  #41  
Old 11-23-2007, 05:04 PM
dilannaik007's Avatar
dilannaik007 dilannaik007 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 43
Default

by the way when will there be a new firmware coming out, like is in process right now......
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #42  
Old 11-23-2007, 11:35 PM
Drakon's Avatar
Drakon Drakon is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town On The Way Down!
Posts: 35
Default

@ dilann: Now I was looking thru some T9 hex code and I am *NOT* sure *BUT* I think that those files are "restricted". The only possible way I think is a background flash player but that would be extremly hard/impossible. There may be a way of open that flash folder but weither you can change it and re-implant it... My verdict: No or not anytime soon. @Dilann 2nd Post: A new Samsung MP3 player came out i.e. Samsung (inless the firmwire has huge bugs and it doesn't) kinda "forgets" the T9 and stopsmakingit
__________________
Drakon's T9 Help Thread:
http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=21399
Reply With Quote

  #43  
Old 11-24-2007, 12:03 AM
Drakon's Avatar
Drakon Drakon is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town On The Way Down!
Posts: 35
Default

@Joshuaone

I had the same problem. First let me tell you what each program does:

(Windows) Explorer: Useless if you want to organize. All it does is copy files, you want to edit them.

Windows Media Player: A little better and you can edit the song names. Downside Doesn't recognize T9 files from anything else and can only sync music.

Samsung Media Studio: Best for organizing and can transfer any file type. Downside scratchy song editor.
I need to answer in post below. Im on my PSP and it only alows so
__________________
Drakon's T9 Help Thread:
http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=21399
Reply With Quote

  #44  
Old 11-24-2007, 12:13 AM
Drakon's Avatar
Drakon Drakon is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town On The Way Down!
Posts: 35
Default

Ok i'm thinking of 2 ways:

A. You use SMS and select all the lessons, right click, find album info, and either have them all named unknown.

Or

B. You use WMP and select the first ten, right click and find album info and manually make that an album. (B. might not work cause of the library update i.e. same as before)
__________________
Drakon's T9 Help Thread:
http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=21399
Reply With Quote

  #45  
Old 11-27-2007, 04:39 PM
888koko 888koko is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 8
Default

you want a big question

here is my annoying situation

i got my YP-T9J AB/XET

there was some errors & i couldn't transfer files to it (while i am doing it restarts)


so i low level formatted it

NOW it starts and only print "SAMSUNG" in the same way written on its back

it shut down only with reset (menu+ab)
when it is pluged to the computer no response
on computer side (i have tried it on other computers )
on its side only "SAMSUNG" not even the charging screen appear

i can enter the screen of low level formating usb mode (through pressing ab button while opening)

my question
can any program fix this or even let the computer see this device (or is there ant technique to do that)

thanks in advance
Reply With Quote

  #46  
Old 11-27-2007, 07:22 PM
RCM's Avatar
RCM RCM is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: I'm not telling
Posts: 1,549
Default

See if you can see an unknown device in device manager. It should show with a yellow ! next to it, right click it uninstall it, and then unplug and plug back in, then download the firmware and drag and drop that to the drive that should now appear as YP-T9 in my computer
__________________
Sansa View 16GB (DEAD)
Sony Walkman NWZ-S544 (DEAD has a mind of it's own and don't feel like fixing it!)
Zune HD 32GB (Retired)
Samsung Galaxy tab 2 7.0
Motorola Droid razr m
Reply With Quote

  #47  
Old 11-30-2007, 03:40 AM
888koko 888koko is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 8
Default i dead that before

i did that before and after
on my computer not a blink


on the player

it recharges without any logo of recharging
only lights on for ever and the SANSUNG screen i told you about

i think there may be codes for the usb mode as there is for the low level format
(as i said i can get the

"low level format
usb mode
keycodes"

screen)

i think may be the service manual will help

thanks for responding

i also tries it on other computers

thanks for your time
Reply With Quote

  #48  
Old 12-03-2007, 01:02 PM
Drakon's Avatar
Drakon Drakon is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town On The Way Down!
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by 888koko View Post
i did that before and after
on my computer not a blink


on the player

it recharges without any logo of recharging
only lights on for ever and the SANSUNG screen i told you about

i think there may be codes for the usb mode as there is for the low level format
(as i said i can get the

"low level format
usb mode
keycodes"

screen)

i think may be the service manual will help

thanks for responding

i also tries it on other computers

thanks for your time
If all is in vain try to reinstall the firmwire and the installation cd and if it still doesnt work buy a new charger cable, If it still still doesn't work buy a new one/return it.
__________________
Drakon's T9 Help Thread:
http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=21399
Reply With Quote

  #49  
Old 12-03-2007, 01:35 PM
888koko 888koko is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 8
Default

that really helps

ok i know it is not dead i can get the low level format &usb mode screen

so i knew the low level format codes (and did it several times) &
i learned from other posts there is a code for usb mode as well

so if you or any one know the code tell me and i well be thankful


"when pressing and holding a\b key while starting you get the screen i am telling you about"

thanks
Reply With Quote

  #50  
Old 12-12-2007, 07:25 PM
unlimited unlimited is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Default my t9

hey,

i got my t9 a month ago and its worked perfect ever since. i was listening to it all day today but after school, it wouldnt turn on. i thought it may have been low battery but when i plug it in,nothing comes up.. any ideas what could of happened??

thanks
Reply With Quote

  #51  
Old 12-12-2007, 07:41 PM
RCM's Avatar
RCM RCM is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: I'm not telling
Posts: 1,549
Default

Probably froze with the screen off, try holding the menu and A-B buttons together to reset it
__________________
Sansa View 16GB (DEAD)
Sony Walkman NWZ-S544 (DEAD has a mind of it's own and don't feel like fixing it!)
Zune HD 32GB (Retired)
Samsung Galaxy tab 2 7.0
Motorola Droid razr m
Reply With Quote

  #52  
Old 12-13-2007, 07:02 AM
kredig's Avatar
kredig kredig is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Berlin
Posts: 505
Default

when that doesn't work either then don't get in panic. just wait a couple days until the batery is down. then you just plug in the t9 and everything should work well. i had the same problem a couple times.
Reply With Quote

  #53  
Old 12-13-2007, 07:50 PM
Mikeaman118 Mikeaman118 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 77
Default

Hey just wanted to point out for those interested in it, you actually can edit the ID3 tags in Windows Explorer. Here's how:
  1. Right click on the song(s) that you want to edit and click "Properties".
  2. When the menu comes up, click on the "Summary" tab.
  3. If it's not already there, click "Advanced >>" which brings up more info.
  4. In here, you can edit all of the fields by clicking under the "Value" tab on the space.
And there you have it. It may not be the best way, but it works.
Reply With Quote

  #54  
Old 01-04-2008, 08:12 AM
kerwoo kerwoo is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Default W2K

Hi!

Just bought a T9 and I have Windows2000. Can I update the firmware from my computer, or do I need to use a computer with XP?

Thanx
Reply With Quote

  #55  
Old 01-05-2008, 05:13 AM
Direnk Direnk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 4
Default

hi, i low level formatted and upgraded to 1.80 my yp-t9b and my bluetooth menu disappeared then I did this things http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=23887
but I don't knew my bluetooth adress so I wrote my friends bluetooth adress there so I it can't find any bluetooth devices (but before formating I was having the same problem so I formatted it) what I should have to do???

second question : what is the differance between low level format and hard one???

sorry for my bad eng
thanks a lot
Reply With Quote

  #56  
Old 01-09-2008, 01:04 PM
Drakon's Avatar
Drakon Drakon is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town On The Way Down!
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by kerwoo View Post
Hi!

Just bought a T9 and I have Windows2000. Can I update the firmware from my computer, or do I need to use a computer with XP?

Thanx
What computer you use doesn't matter just download the file and transfer it to the T9. Disconnect it, turn it on, and give it a couple minutes to update. Good luck



Quote:
Originally Posted by Direnk View Post
hi, i low level formatted and upgraded to 1.80 my yp-t9b and my bluetooth menu disappeared then I did this things http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=23887
but I don't knew my bluetooth adress so I wrote my friends bluetooth adress there so I it can't find any bluetooth devices (but before formating I was having the same problem so I formatted it) what I should have to do???

second question : what is the differance between low level format and hard one???

sorry for my bad eng
thanks a lot

I think what happened is you upgraded the firmwire as an ENGLISH version. Since bluetooth is not offered here in the US although your player would support bluetooth the option doesn't appear. Try low level formating again and install a version for your region (possibly available at samsung homepage).
__________________
Drakon's T9 Help Thread:
http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=21399
Reply With Quote

  #57  
Old 01-10-2008, 07:15 PM
Smarty's Avatar
Smarty Smarty is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 98
Default

Is there anyway to split my regular music from audiobooks that I find online for free? They are in mp3 format, and I want to be able to split it apart so when I am listening to music, a audiobook doesn't come up. I would really like to NOT use playlists, but if that is the only solution, can you tell me how to set up a playlist in Mediamonkey 3?
Reply With Quote

  #58  
Old 01-11-2008, 12:36 PM
Drakon's Avatar
Drakon Drakon is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town On The Way Down!
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by Smarty View Post
Is there anyway to split my regular music from audiobooks that I find online for free? They are in mp3 format, and I want to be able to split it apart so when I am listening to music, a audiobook doesn't come up. I would really like to NOT use playlists, but if that is the only solution, can you tell me how to set up a playlist in Mediamonkey 3?

The easiest way would be either to make a playlist or rename the to another folder [there's no really way to "seperate" music files. At least not right now.

I recommend my T9 Playlist Creator:http://www.anythingbutipod.com/forum...506#post203506
(Not a program just a guide to make multiple playlists easily)
__________________
Drakon's T9 Help Thread:
http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=21399
Reply With Quote

  #59  
Old 01-18-2008, 04:02 PM
amanaman amanaman is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3
Default

hey, what does a datacast do? if its something good, where can i get it?
Reply With Quote

  #60  
Old 01-25-2008, 12:31 PM
Drakon's Avatar
Drakon Drakon is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town On The Way Down!
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by amanaman View Post
hey, what does a datacast do? if its something good, where can i get it?

Datacasts are kinda like talk shows you can download and transfer to your MP3 Player with Samsung Media Studio Under Datacasts.

Like for instance I once downloaded a "Humor" Program. And they you know uhh talked about stuffs.....
__________________
Drakon's T9 Help Thread:
http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=21399
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:56 AM.