android
  #41  
Old 01-28-2008, 03:19 PM
death__machine death__machine is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 558
Default

Quote:
Originally Posted by MrGroover View Post
Any version will do, but be careful not to grab a TJ version... And if you already use a BW1 FW, you also have to downgrade to 1.11, 1.15 or 1.20.
Thanks I am going to spend a lot of time with my p2 after i come from school hehe

I live in the UAE and there was shortage of the YP-P2 from the store where i buy regularly from.

Anyways will report once I have done the firmware update and stuff.

A few more questions though:
Is downgrading dangerous
What are the odds of my p2 not being able to downgrade or upgrade
Is it necessary to drain the battery once u operate it for the first time
I read the manual(online manual when i didnt own the p2 ) and I think I read that it should not be overcharged, what happens if u do overcharge(i got a charger btw)


Thanks
__________________
Samsung P2 8GB black>Sennheiser PX100
Want an SDK for the Samsung YP-P2? Vote here
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #42  
Old 01-28-2008, 03:40 PM
Phoenix-X's Avatar
Phoenix-X Phoenix-X is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Alberta, Canada
Posts: 1,027
Default

Quote:
Originally Posted by death__machine View Post
Thanks I am going to spend a lot of time with my p2 after i come from school hehe

I live in the UAE and there was shortage of the YP-P2 from the store where i buy regularly from.

Anyways will report once I have done the firmware update and stuff.

A few more questions though:
1-Is downgrading dangerous No, not really just be careful to not do anything stupid...
2-What are the odds of my p2 not being able to downgrade or upgrade very slim
3-Is it necessary to drain the battery once u operate it for the first timeno not necessary
4-I read the manual(online manual when i didnt own the p2 ) and I think I read that it should not be overcharged, what happens if u do overcharge(i got a charger btw)Preventing an overcharge is recommended in manuals, this will just mean that there shouldnt be any chance of your P2's battery blowing up. For that to happen, the overcharge switch on the player must be broken for more info on the batteries look here http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=24466


Thanks
bold and italic is my response. got the idea from Utew
__________________
The rebel Rocker Phoenix has struck again
mp3-Samsung YP-P2(main) and an iPod Shuffle (RED) (Exercising/backup), Sansa m240 (backup of backup)
earphones-, Circuit City IEM's pretty good and at a low cost
Reply With Quote

  #43  
Old 01-28-2008, 03:45 PM
death__machine death__machine is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 558
Default

Quote:
Originally Posted by Phoenix-X View Post
bold and italic is my response. got the idea from Utew
<b><i>Thanks for the info</b></i>
And Now i get the idea from you
__________________
Samsung P2 8GB black>Sennheiser PX100
Want an SDK for the Samsung YP-P2? Vote here
Reply With Quote

  #44  
Old 01-28-2008, 11:37 PM
death__machine death__machine is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 558
Default

Okay, Are these the right steps for upgrading and degrading and stuff..
1)check fw version, if its not in the 1.xx series then downgrade it(file obtained from bluewave 2 sticky)
2)extract the two files to the root folder
3)p2 restarts it downgrades
4)when it has downgraded successfully change the config file from xx xx mtp/ums to kr kr ums
5)then extract the bluewave 2 files and then repeat the procedure like downgrading

Am i right ?
__________________
Samsung P2 8GB black>Sennheiser PX100
Want an SDK for the Samsung YP-P2? Vote here
Reply With Quote

  #45  
Old 01-29-2008, 09:03 AM
death__machine death__machine is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 558
Default

Well disregard my above post
I flashed it to kr ums my prev version was "wa 1.15"
Now its KR 2.08
btw when i connected the p2 for the first time it showed as a removable disk drive does that mean that it already was ums?
__________________
Samsung P2 8GB black>Sennheiser PX100
Want an SDK for the Samsung YP-P2? Vote here
Reply With Quote

  #46  
Old 01-29-2008, 09:28 AM
Lion2k6's Avatar
Lion2k6 Lion2k6 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Germany
Posts: 290
Default

I think so...UMS is removeable device
__________________
Love my 8GB White P2 with Creative EP 630
and iPod Touch sucks
Reply With Quote

  #47  
Old 01-29-2008, 12:44 PM
death__machine death__machine is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 558
Default

Okay... Atleast this country had something which is good..

Have been having fun with the P2 for now, I gotta clean the screen then apply the protector
__________________
Samsung P2 8GB black>Sennheiser PX100
Want an SDK for the Samsung YP-P2? Vote here
Reply With Quote

  #48  
Old 01-29-2008, 07:27 PM
alexs0fly alexs0fly is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Garland
Posts: 37
Default

i think i'm going to try ums
Reply With Quote

  #49  
Old 02-04-2008, 02:00 AM
death__machine death__machine is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 558
Default

Guys how do u clean the screen protector of the p2 and how much does a new one cost
__________________
Samsung P2 8GB black>Sennheiser PX100
Want an SDK for the Samsung YP-P2? Vote here
Reply With Quote

  #50  
Old 02-04-2008, 02:14 AM
death__machine death__machine is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 558
Default

And another question,
There was this orange leather case that the Korean owners got who purchased the 8GB version early... Is that available for sale? If yes how much does it cost?
__________________
Samsung P2 8GB black>Sennheiser PX100
Want an SDK for the Samsung YP-P2? Vote here
Reply With Quote

  #51  
Old 02-07-2008, 06:37 PM
Phoenix-X's Avatar
Phoenix-X Phoenix-X is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Alberta, Canada
Posts: 1,027
Default

Quote:
Originally Posted by death__machine View Post
Guys how do u clean the screen protector of the p2 and how much does a new one cost
i believe you can use cleaning alcohol, but i think it removes the adhesive, use a solution of a few drops of soap and a lot of water to make it stick back on. a new screen protector costs from about $1 to $12.50
__________________
The rebel Rocker Phoenix has struck again
mp3-Samsung YP-P2(main) and an iPod Shuffle (RED) (Exercising/backup), Sansa m240 (backup of backup)
earphones-, Circuit City IEM's pretty good and at a low cost
Reply With Quote

  #52  
Old 02-08-2008, 12:46 AM
death__machine death__machine is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 558
Default

Quote:
Originally Posted by Phoenix-X View Post
i believe you can use cleaning alcohol, but i think it removes the adhesive, use a solution of a few drops of soap and a lot of water to make it stick back on. a new screen protector costs from about $1 to $12.50
Never mind the purchasing part, i am getting PSP protectors for free which i can mod and use for my P2. Thanks for the cleaning advice
__________________
Samsung P2 8GB black>Sennheiser PX100
Want an SDK for the Samsung YP-P2? Vote here
Reply With Quote

  #53  
Old 02-17-2008, 06:45 PM
cmo871 cmo871 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 6
Default

does anyone know if there is a way to get rid of the second delay in between songs?
it sucks when you miss the cool transition effect that some albums have due to the p2 having the delay.
Reply With Quote

  #54  
Old 02-17-2008, 09:17 PM
MARK II MARK II is offline
Banned
 
Join Date: Feb 2008
Location: B.C. Canada
Posts: 5
Default the delay between songs

I agree. I have many songs that are linked together, and would like to see a "fix" for getting rid of the delay.
Reply With Quote

  #55  
Old 02-25-2008, 01:51 PM
livewire99 livewire99 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
Default

Hi quick question.

Can the P2 play music/files while its charging?
Reply With Quote

  #56  
Old 02-25-2008, 02:23 PM
death__machine death__machine is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 558
Default

While connected with the usb port-no
connected with a charger-it will work normally except for the fact that its charging
__________________
Samsung P2 8GB black>Sennheiser PX100
Want an SDK for the Samsung YP-P2? Vote here
Reply With Quote

  #57  
Old 03-02-2008, 04:37 PM
CrazyCat CrazyCat is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 12
Default

Hey just got my p2. Love it so far, but having real trouble setting up all the playlists.

Can a song only belong to one playlist?
I've tried syncing playlists using SMS but it just screws it up everytime, sometimes i'll get half the songs, or all the songs in the wrong order.
Or it'll sync one fine, i'll then sync another one and it screws the previous one up.

Is this always the case? I do like a lot of playlists.

THanks
Reply With Quote

  #58  
Old 03-08-2008, 11:35 AM
cmo871 cmo871 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 6
Default

can anyone tell me why whenever i do my datacast subscriptions and sync into the p2, when i look at it on the player it gives me the headline, then below it it says "source (website)"
how come i cant actually READ the article, all i get is the stupid headline/title of it?
Reply With Quote

  #59  
Old 03-20-2008, 01:35 PM
zpaul zpaul is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Default

Just bought this amazing thing, after selling iPod
Have a question. Is there some sort of cable that can transmit video from P2 to TV or monitor? I what to use it in my car.
Reply With Quote

  #60  
Old 04-03-2008, 07:13 AM
Villo88 Villo88 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Default

Hi I'm new and i hope to make right to post my questions here.
I have the new beta firmware 4.05 and i re-edit the file config.dat from EU EU MTP to KR KR UMS but,now my P2 says that is the 4.05 european MTP(How it's possibile the files that i download comes from korean site??)
And another thing,when it comes out the european version how i can install??I have problems or i have to modify another time the config.dat??
Thanks for your help,i'm desperate!!
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:48 AM.