android
  #1  
Old 08-23-2006, 10:04 AM
fuxxi fuxxi is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Default Radio-Unlock on the m250

hey,

anybody got an idea how to unlock the radio on the m250 ?

i know its working on the m240 (via flashing the american firmware > confirmed), but not on the m250

It seems like there is no firmware (.rom file) for the m250. So its impossible to flash the the american firmware file

if anybody got any idea > POST !


Thank You very much,
fuxxi
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-30-2006, 02:27 PM
rojenm rojenm is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
Default thanx a million fuxxi

thank u so much for the info on unlocking radio for m40

it works brilliantly...

once again thanx a mil-...
Reply With Quote

  #3  
Old 10-07-2008, 07:16 AM
Fanaz Fanaz is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
Default

M240, M250 (and probably M230) are the same. Only difference is storage space (0.5 / 1 / 2 GB) and versions (1.x, 2.x, 3.x, 4.x).
Use firmware for your version and it will be OK. I have successfully upgraded firmware from 3.2.8E to 3.2.8A for two players (M240 and M250) with the same firmware file.


b.t.w.: my friend has M250 v4.x, and looks like it does'nt have FM tuner chip on it. Is it possible?

Last edited by Fanaz; 10-07-2008 at 07:22 AM.
Reply With Quote

  #4  
Old 10-07-2008, 05:16 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

This should work with the m200v4 since the firmware files are about the same.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:31 PM.