android
  #1  
Old 08-18-2007, 03:49 PM
TonyK's Avatar
TonyK TonyK is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ohio, USA
Posts: 39
Default Any d2 Logos

Anyone have any d2 logos?, can't find to many. Does anyone know how to remove the original logos from the D2, When i install one the original shows up first then the one i installed, dos,nt the new logo replace the original one, or do you have to manually remove the original.
TonyK
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-29-2007, 02:28 PM
e260's Avatar
e260 e260 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 204
Default

Make sure JetLogo supports your firmware version. Sometimes the logo doesn't work on the first boot, try rebooting it a couple times. In my experiences I've had problems with logos not working for seemingly no reason however.
__________________
Cowon iAudio D2 4gb + OCZ 8gb sdhc+JVC HA-FX66(Portable)
Cowon iAudio D2 4gb + OCZ 8gb sdhc+ Sennheiser HD 205(Any time else)
Rap and a little Rock is all I need, throw in some pop for fun.
Hoping to resurrect an e260 from ebay soon.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:30 AM.