android
  #1781  
Old 11-07-2007, 09:29 PM
USS Sovereign NCC-73811's Avatar
USS Sovereign NCC-73811 USS Sovereign NCC-73811 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Starfleet Academy, San Francisco
Posts: 256
Default

I hope things are going as planned...it's been more than a couple of hours. I'd prefer the build solid than buggy.

Advertisement [Remove Advertisement]

  #1782  
Old 11-07-2007, 10:09 PM
dap_pad dap_pad is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 29
Default

Again... eagerly waiting... I love Rockbox, hopefully this updated build will fix my problems

  #1783  
Old 11-08-2007, 01:02 AM
SilentNN SilentNN is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 8
Default

The suspense is killing me. You said hours >.< I hope testing didn't turn something bad up.

  #1784  
Old 11-08-2007, 01:18 AM
Benjamin_L Benjamin_L is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 22
Default

Hey guys, give him a break, he's doing this for us, so don't pressure him. thank you!

  #1785  
Old 11-08-2007, 08:12 AM
cpchan's Avatar
cpchan cpchan is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,012
Default New Builds

The new builds are up- sorry I was out for much longer than I thought I would be, yesterday. I have tested this release for many hours with no freezes. Hopefully it will be the same for you.

Please note that the key bindings are the same as the old builds.

Charles

  #1786  
Old 11-08-2007, 10:14 AM
Benjamin_L Benjamin_L is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 22
Default

thanks, will test it right now

  #1787  
Old 11-08-2007, 01:52 PM
dap_pad dap_pad is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 29
Default

Wow, THANKS SO MUCH cpchan. I'll test it later, thanks for all your work, it's truly appreciated.

  #1788  
Old 11-08-2007, 01:55 PM
JCFantasy23's Avatar
JCFantasy23 JCFantasy23 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 187
Default

Sadly my songs don't play for the most part, and the Sansa freezes a bit with this build. I will keep trying updates though
__________________
Sansa e240 - Rockboxed
Zen V (2gb)
My Last.fm Media Monkey Fanatic

  #1789  
Old 11-08-2007, 05:01 PM
mata mata is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3
Default

I give up on rockbox..its just a pain in the bottom with all the freezez.
Will try later if anyone solves the lockup and freezez..cuz this time the update didnt work.

  #1790  
Old 11-08-2007, 05:01 PM
Rose Tattoo Rose Tattoo is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Default

First Thank You very much for the new version.
One time I erase a recording the sansa freezes. The next time i provoke the error it works fine.

Horst

  #1791  
Old 11-08-2007, 06:09 PM
cpchan's Avatar
cpchan cpchan is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,012
Default

Quote:
Originally Posted by JCFantasy23 View Post
Sadly my songs don't play for the most part, and the Sansa freezes a bit with this build. I will keep trying updates though
Please provide more details on the freezes? What codec are you using?

Charles

  #1792  
Old 11-08-2007, 06:10 PM
cpchan's Avatar
cpchan cpchan is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,012
Default

Quote:
Originally Posted by mata View Post
I give up on rockbox..its just a pain in the bottom with all the freezez.
Will try later if anyone solves the lockup and freezez..cuz this time the update didnt work.
It is freezing because of a major change in Rockbox lately and not all the bugs have been worked out.

Charles

  #1793  
Old 11-09-2007, 05:16 AM
carlospro7 carlospro7 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Default

Here is a bug I found.
This happen when I was deleting a recording.
box that said "deleting..." came up and then froze. I'm not sure what buttons I had pressed, but I think i had pressed a couple.

  #1794  
Old 11-09-2007, 05:23 AM
Benjamin_L Benjamin_L is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 22
Default

I get cracks and pops that are definately not in the files, happens mostly on low frequencies.

  #1795  
Old 11-09-2007, 05:32 AM
minoplis minoplis is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 34
Default

I'm also getting the "cracks" and "pops" during playback, it's something about rockbox, since i've played the same files in the OF, and it didn't happened...

i guess i'm sticking to the OF for a while, until the next update, then...

  #1796  
Old 11-09-2007, 06:17 AM
isanggon isanggon is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 81
Default

Thank you, cpchan.
I found a bug. I assigned custom font for recording screen, but the build couldn't print custom font on recording screen.

In my config file :
recordfont: /.rockbox/fonts/gulim11e.fnt

  #1797  
Old 11-09-2007, 10:38 AM
cpchan's Avatar
cpchan cpchan is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,012
Default

Quote:
Originally Posted by carlospro7 View Post
This happen when I was deleting a recording.
box that said "deleting..." came up and then froze. I'm not sure what buttons I had pressed, but I think i had pressed a couple.
How did you try to delete the recording? I have no problems doing it.

Charles

  #1798  
Old 11-09-2007, 10:40 AM
cpchan's Avatar
cpchan cpchan is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,012
Default

Quote:
Originally Posted by Benjamin_L View Post
I get cracks and pops that are definately not in the files, happens mostly on low frequencies.
Which codec are you using? What type of headphones? I am not getting the cracks and pops.

Charles

  #1799  
Old 11-09-2007, 10:44 AM
cpchan's Avatar
cpchan cpchan is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,012
Default

Quote:
Originally Posted by isanggon View Post
I found a bug. I assigned custom font for recording screen, but the build couldn't print custom font on recording screen.
I will look into it.

Charles

  #1800  
Old 11-09-2007, 12:42 PM
Benjamin_L Benjamin_L is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by cpchan View Post
Which codec are you using? What type of headphones? I am not getting the cracks and pops.

Charles
the supplied ones, will try with my sennheisers tomorrow

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:58 AM.