android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-17-2006, 06:37 AM
Todd M Todd M is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: US
Posts: 119
Default '(Unknown)' Album???

After loading all of my music on my Sansa, it did a Database refresh and then showed the music, and I could play it via all the different options (Play All, Artist, Album, et al).

One of the most startling things I noticed is that there is a TON of the artists that have an 'Unknown' album listed, including a bunch of them that I just completed the ID3 tags (v1 and v2).

Has anyone else seen this happen on their player? I am going to go back through them now with a toothcomb to see if I missed something, but this was not an issue on my Sansa m250 player. As an example, on the m250, Trapt's Someone In Control shows up just fine with Artist-Album-Title info. The exact same album shows up on the e270 as Artist-(Unknown)-Title.

Any ideas? I use WMA files converted from MP3 (to save space). The files were put on the player via synching with Media Monkey (I am going to try to Drop and Drag them in MTP to see if this will make a difference).

Last edited by Todd M; 05-17-2006 at 07:04 AM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:54 PM.