android
  #1  
Old 07-27-2006, 09:35 PM
imv imv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Arrow I just got a mobiBLU 2GB and I need help!

I installed the cdrom, restarted my computer tired the reset thing, and tried to upgrade the firmwall or whatever it's called and I still cannot get it to work, whenever I try to upgrade it, it takes so long to load and nothing happens, all I have on the player is this little icon that says 'ready' and it has a little computer icon, a battery icon the FS icon and the USB icon. I'd like to know how to fix this problem, so if anyone can help me, that would be fantastic.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 07-27-2006, 10:24 PM
EnzoTen's Avatar
EnzoTen EnzoTen is offline
ABI Founder
 
Join Date: Apr 2006
Location: US
Posts: 2,384
Default

The firmware may take a few mins. to load. Also try the reset button.
Reply With Quote

  #3  
Old 07-28-2006, 04:13 AM
imv imv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Default

Hey thanks, about a half an hour after I wrote this message I tried to do this setup on my notebook computer and it worked, but for some strange reason it doesn't work on my desktop computer. Oh well, thanks for helping out though!
Reply With Quote

  #4  
Old 02-04-2007, 06:30 AM
NZ_Nicki NZ_Nicki is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Timaru, New Zealand
Posts: 2
Post

Hey there - did you work out what the problem was as I have the same screen on my 1500i I have only tried it on my laptop - might have to try it at work and see if it works? I have posted a new topic also with my probs.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:01 PM.