android
  #1  
Old 01-28-2007, 05:06 AM
-JaXeRiR- -JaXeRiR- is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Question ZEN Nano Plus totally broken?

My ZEN Nano Plus 512mb worked fine for few weeks. Then one day I just turned it on normally, and after the Creative logo, it turned itself off! I changed batteries, with the same results.

I plugged in on my PC, go to my computer, double-click ZEN Nano Plus and Windows asks if I want to format my player? I hit no and open memory. EMPTY!! Well then I had to format the memory and get my music back to the player (luckily had back-ups). Well I unplugged it, and turned it on. Creative logo, then... Creative logo... Creative logo... Stuck in Creative logo! I let it to be like that for 6 hours, until battery depleted. No help. I plug it once again to my PC and it says:

''Drive I: cannot be opened. Memory may be broken or uncompatible with Windows XP.''

I tried to format it once again, and m y c o m pu t e r a c t s v e r y s l o w. It gets stuck. I let it to be for 30 minutes, and then I get enough. I unplug the player and my computer is normal again. This happens every time when I plug my ZEN into my PC.

I can't even listen to my music!
Please someone help me!

And does warranty cover this kinda problem?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-29-2007, 12:33 AM
DoctorM DoctorM is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 44
Default

Have you tried reflashing the firmware?
The downside to that is you might have had a newer version than is on Creative's website, but it might fix your problem.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:17 AM.