android
  #1  
Old 10-02-2012, 07:43 AM
tonybhoy tonybhoy is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 15
Default V2 fuze and gapless playback

Hi folks, my fuze is v2, and i would like to have gapless playback. Is rockbox the sotware I should be installing?
Regards,
Anthony
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-02-2012, 08:06 AM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

While I'm not familiar hands on w/fuze fw, I do know that rockbox allows gapless playback. For some of the feature list look here and you can read the fuze v2 manual here.
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #3  
Old 10-02-2012, 10:51 AM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,606
Default

Indeed, Rockbox supports perfectly gapless playback

But gapless playback also depends on how are your songs encoded. Only some formats and encoders allow that.

For example for MP3, you need the Lame encoder.
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:00 PM.