android
  #1  
Old 08-31-2012, 01:22 PM
ankush ankush is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
Default E436F Sony Walkman Isn't Booting

help me
i have E436F sony walkman , when i plug it for charge it shows " every moment has its music and 4 dots in below right cornor, its not booting , i don't know what to do, plz help me

Last edited by ankush; 08-31-2012 at 01:49 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-31-2012, 01:44 PM
skip252 skip252 is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
Posts: 5,142
Default

---I changed your thread title. "it isn't booting" won't let anyone know player has a problem and isn't searchable. Please use descriptive titles in the future---
Reply With Quote

  #3  
Old 09-01-2012, 12:11 AM
ankush ankush is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
Default

sony E-436f .
problem- my sony ipod when i connect to PC for charging ,it shows charging(four dots at right hand bottom shows as charging),but when i remove it it shows 0% charging . when it charging it shows every moment has its music but , player it not starting.
plz help me
Reply With Quote

  #4  
Old 09-01-2012, 12:43 AM
skip252 skip252 is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
Posts: 5,142
Default

I've moved your posts to the same thread. Please don't post the same issue multiple times.

If someone knows a solution they'll post it. You''ll need to have some patience. Your original post was less than a day ago. It's doubtful anyone that might be able to help has seen the first thread where you listed the model as a e353.

Usually when the symptoms are what you describe the cause is a bad battery. The E436 was first issued in 2008 and it's a fair chance a battery that old won't hold a charge anymore.

Had you listed the correct model number and what you're observing I would have told you this after your first post. When I looked up the E353 I saw it was issued in 2010. I didn't think in terms of the battery going bad in that short a period of time. Now that I know the real model and the symptoms you're experiencing the battery dying off would seem to be what's wrong.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:16 AM.