android
  #1  
Old 04-09-2012, 04:59 PM
coyote2 coyote2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 18
Default alternate firmware?

Is there a (perhaps alternate) firmware that works better than 1.14?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 04-09-2012, 06:44 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

There's no alternative firmware available for the i9, only these and FW V1.14 was the last one released. I doubt there will be any others because the i9 has been replaced by the i10
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #3  
Old 07-15-2012, 04:46 PM
BruceBanner's Avatar
BruceBanner BruceBanner is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Australia, NSW
Posts: 1,838
Default

So no plans to rockbox this thing?

On the subject of rockbox i noticed the D2 has a rockbox port, does it include all the jeteffect and BBE effects in the rockbox?
__________________
____________
SOURCE: Xclef (gone) | Cowon X5(gone) | Cowon D2 (dead) | Sansaclip+ RB | Sansa ClipZip RB | Cowon i9+ (32gb) | Cowon C2 (4gb)
HPs: Soundmagic E10's | Hippo VB's | UE 600's | Superlux HD 668B | Superlux HD660 | Sony XBA3 | Sony XBA2VP
Reply With Quote

  #4  
Old 07-15-2012, 07:28 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by BruceBanner View Post
So no plans to rockbox this thing?
AFAIK, No.

Quote:
Originally Posted by BruceBanner View Post
On the subject of rockbox i noticed the D2 has a rockbox port, does it include all the jeteffect and BBE effects in the rockbox?
You can boot to either fw but the cowon jeteffects is not mixed into rockbox fw. And the rockbox D2 port status is: unstable but you can read about it here.
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #5  
Old 07-16-2012, 02:41 AM
BruceBanner's Avatar
BruceBanner BruceBanner is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Australia, NSW
Posts: 1,838
Default

ok... so i read about dfkt's alternative now playing screen for the i9, so he kinda did sum work or summin to get that happening. How hard would it be to change button mapping? Like what i mean specifically is, you know when u push the power button to hold, the + - volume buttons become Fwd Prev instead, how hard would it be to assign a different function to either buttons?

To me this would seem something alot of people might like (for s9, J3 etc), sometimes people don't want an overhaul of firmware like rockbox, but just tweaks.

So is anyone out there in the know how able to talk about this?
__________________
____________
SOURCE: Xclef (gone) | Cowon X5(gone) | Cowon D2 (dead) | Sansaclip+ RB | Sansa ClipZip RB | Cowon i9+ (32gb) | Cowon C2 (4gb)
HPs: Soundmagic E10's | Hippo VB's | UE 600's | Superlux HD 668B | Superlux HD660 | Sony XBA3 | Sony XBA2VP
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:36 AM.