android
  #1  
Old 11-25-2011, 02:17 AM
mjchung mjchung is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
Default Clip+ OF will not boot

Longtime lurker, first time I've encountered a problem that hasn't been solved on the forums.


I have a Rockboxed (3.8.1) Clip+ and cannot boot into original firmware. Rockbox works perfectly, but when I try to connect the Clip+ to my PC via USB, boots until the flower, restarts, and then freezes at the flower.

When I try to boot with the power + home key combo (not connected to USB), it gets stuck in an infinite boot loop after refreshing the database about 1/4.

Resets do nothing, nor does forcing MSC. Currently running down the battery to see if that will do anything.

While not a -huge- issue, not being able to mount the internal storage means that I can't update firmware, and I've lost the 4gb of internal storage.

Thanks in advance-
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-25-2011, 05:20 AM
skip252 skip252 is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
Posts: 5,281
Default

I'd try the directions at the bottom of the Rockbox AMS Status page.

http://www.rockbox.org/wiki/SansaAMS

The one time I used it I had to try it several times to get the timing right.

Once you get it connected I'd check the file system for errors. I was using a USB enabled build that caused file corruption and it seems that may have been the problem.
Reply With Quote

  #3  
Old 11-25-2011, 09:27 PM
mjchung mjchung is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
Default

Thanks for the prompt reply. Any hints re: timing? I've tried it about a dozen different ways, and all it does is hang on the 'Refreshing Your Media' screen.
Reply With Quote

  #4  
Old 11-25-2011, 09:37 PM
skip252 skip252 is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
Posts: 5,281
Default

I don't remember the exact details of when I had the problem booting to the OF. I had the problem quite a while back but I used the same procedure. The only other thing I can think is to remove the card if it's still in. That will sometimes stop it from booting properly.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:58 AM.