android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Cowon iAudio > Cowon S9

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #3  
Old 10-13-2011, 03:09 AM
markmp3guy markmp3guy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 158
Default

Jas, sorry for replying to your message so late. I may have figured out a solution but it depends on you. Like Micro mentions, it may be something interfering with your cable transmission. Now, I want to add to that. It may be the music player that you're using to sync your files. When I was still using Windows my music player of choice was Media Monkey Gold. It's a great music player but it was the root of my syncing problems. When I switched over to ubuntu, which is another flavor of linux, all of my problems have gone. In fact, I removed all of my music and created a new sync. Not only did all of my music sync quickly it was really fast. Ironically, if I were to sync my Mum's Sony MP3 Player with MM her player syncs fine but it's not lightning fast.

My recommendation is to identify any programs that may be interfering with your transfer and let us know what audio program you're using to play and transfer your music with. That may be the problem. Just my thoughts though.
Reply With Quote

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:03 PM.