android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #17  
Old 06-25-2011, 08:56 AM
Artmuzz's Avatar
Artmuzz Artmuzz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Scotland
Posts: 217
Default

It has been over two weeks since my old Sony X1060 got drenched in the rain and today I tried to switch it on. When I switch it on the progress bar freezes randomly at either 30% or 70%. Sometimes the progress bar fully loads up and I get into the main play screen but before I choose a mp3 to play it switches itself off. I then hit the reset button again and it loads up but the progress bar gets stuck at either 30% or 70% on the boot screen. Just a few hours ago I hit the reset button again and it fully loaded up but its stuck at the "checking library" screen but I see it is charging the battery. It has been about 3 hours it has been charging while stuck on"checking library". Hmm I wonder if this is a problem with the flash drive.

Anyway, I'm not too fussed as I bought myself another Sony X1060 to replace it but I was kind of hoping to get my old Sony X1060 working again so I could sell it.

UPDATE!! It was working yesterday but with the home button not functioning. Today it is not working again. Oh well I will just have to use it for its battery incase the battery on my new X1060 need replaced.
__________________
DAP - Samsung Galaxy WiFi 4.0, Cowon D3, Sony X1060, Sony S639F, Sony A865, iPod 5G (Rockbox), Cowon J3, Sansa Clip+(Rockboxed), Sansa Fuze (Rockboxed), Apple iPod Touch 4G 64GB.

IEM - Sony EX310LP, Panasonic HJE900, JVC FXC80, Sennheiser CX300II

Last edited by Artmuzz; 06-26-2011 at 10:06 AM.
Reply With Quote

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:55 PM.