android
  #1  
Old 06-22-2011, 02:58 PM
zefhar's Avatar
zefhar zefhar is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 45
Default D2 Stylus?

Hey guys, do any of you use a stylus on the D2 screen?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-22-2011, 03:44 PM
Kerebron's Avatar
Kerebron Kerebron is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Krakow, Poland
Posts: 39
Default

I do. Why do you ask?
Reply With Quote

  #3  
Old 06-22-2011, 04:12 PM
Mr. Popo's Avatar
Mr. Popo Mr. Popo is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 472
Default

every once in a while, but not usually
__________________
Cowon J3 + AKG K518 LE
Herp Derp
http://tinyurl.com/4n73b6a
Reply With Quote

  #4  
Old 06-22-2011, 05:46 PM
zefhar's Avatar
zefhar zefhar is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 45
Default

Well because I have greasy fingers lol

Is a stylus provided in the product box? If not, what kind of stylus do you use?
Reply With Quote

  #5  
Old 06-22-2011, 07:55 PM
Mr. Popo's Avatar
Mr. Popo Mr. Popo is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 472
Default

If you buy it new then yes, however I don't believe they are sold anymore, so you'll have to ask the person selling it to you.
__________________
Cowon J3 + AKG K518 LE
Herp Derp
http://tinyurl.com/4n73b6a
Reply With Quote

  #6  
Old 06-22-2011, 09:08 PM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,558
Default

Quote:
Originally Posted by zefhar View Post
Hey guys, do any of you use a stylus on the D2 screen?
Nope.
__________________
Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB<-All RB'd Clip Sport 8GB, Cowon D2+20GB
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB,Touch 2G 8GB,2012 Nexus 7 32GB(4.4.2),Asus MeMoPad 8 16+64GB(4.2.2)
Reply With Quote

  #7  
Old 06-23-2011, 01:10 AM
Kerebron's Avatar
Kerebron Kerebron is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Krakow, Poland
Posts: 39
Default

Quote:
Originally Posted by zefhar View Post
Is a stylus provided in the product box?
Yes, it is. And I use the one.


Fingers always leave smudges on the screen and I don't like it.

@Mr. Popo: D2+ is still available in Poland.
Reply With Quote

  #8  
Old 06-23-2011, 02:30 PM
zefhar's Avatar
zefhar zefhar is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 45
Default

Awesome! Thank you Mr. Popo and Kerebron

I actually bought a C2, not a D2... only there's no dedicated forum for it, and since it's called the "real" D2 successor, I asked here.

I will hopefully have it the first week of July

EDIT: Also, that's a weird looking stylus lol
Reply With Quote

  #9  
Old 06-23-2011, 05:20 PM
Kerebron's Avatar
Kerebron Kerebron is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Krakow, Poland
Posts: 39
Default

Quote:
Originally Posted by zefhar View Post
Also, that's a weird looking stylus lol
It's because you can use it like this:

to watch videos or use it as a(n) (alarm)clock.
Reply With Quote

  #10  
Old 06-23-2011, 08:11 PM
Mr. Popo's Avatar
Mr. Popo Mr. Popo is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 472
Default

I don't think the C2 comes with a stylus, however I may be mistaken.
__________________
Cowon J3 + AKG K518 LE
Herp Derp
http://tinyurl.com/4n73b6a
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:22 AM.