android
  #21  
Old 09-08-2010, 06:27 PM
Confispect's Avatar
Confispect Confispect is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Hell
Posts: 1,291
Default

Quote:
Originally Posted by Sirius View Post
Mine drains the battery faster with 2.53 too, no doubt about it. And the bug where the hardware buttons suddenly switch functions seems much more common too.

You know I was wondering about that......the bug that is.
__________________
Some people are just more stupid then others, no no no what I'm talking about is the people always being affected by whats going on around them.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #22  
Old 09-11-2010, 12:13 AM
danthelongman danthelongman is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 5
Default

AWESOME UPDATE!!! thanks for the link dkft... everything is much snappier now.... and with the aeru ultimate g2 ui where i used to get a 2-3 seconds delay going into the music ui from the mainmenu, everything now goes off almost instantly a great tradeoff with the battery performance(if it does happen) i would say... doesnt really matter much to me since i charge the s9 almost everyday
Reply With Quote

  #23  
Old 11-07-2010, 10:30 PM
Mf1232's Avatar
Mf1232 Mf1232 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Richmond, NH
Posts: 461
Default

will we see 2.54 within the next year? i mean they're really close to having the FW perfect with the S9, but i'd still like to see another FW update soon.
__________________
16gb Sony NWZ-E475m - Sony MDR-EX300 IEMs
*R.I.P.*
16gb Cowon S9, 32gb ZuneHD
Reply With Quote

  #24  
Old 11-26-2010, 05:56 PM
mc4mc44 mc4mc44 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 3
Default

i bought my s9 not to long ago, and ive been downloading songs nonstop. i now have over 2,000 songs downloaded. i need to get the new firmware on it though. i need to find out how to do a few things before i can get the new firmware.

1. i can't back up the songs on my computer since i use rhapsody. i can't find a way to back it up, if i could, please tell me.

2. i have vista, so things may be different, but i can't find a way to remove the old firmware on the s9. theres nothing i can find anywhere.

3. im pretty "simple" when it comes to computers and all mp3s, the instructions to downloading the new firmware really don't make sense to me. and when i turn the s9 on it says its v2.21. i can't find anything about this version anywhere. i found info for the j3, but nothing for my s9.

PLeAse, someone help me. its confusing me like crazy. also, if theres anything else i need to know about all of this please tell me.
Reply With Quote

  #25  
Old 11-26-2010, 06:03 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

1.) That's the trouble with those locked down DRM services. Contact Rhapsody on how you can retain the tracks you bought.

2.) You don't remove the old firmware, you just install the new one over it.

3.) 2.21 is really ancient. Just download/install 2.53 from the first post of this thread, by clicking on the link and following the well illustrated instruction on Cowon's website. If you got some issues with the installation, describe them in detail.
Reply With Quote

  #26  
Old 11-27-2010, 10:28 AM
mc4mc44 mc4mc44 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 3
Default

allright this helped me out alot. what does this mean on the website with the instructons then??

* Use the "Safely Remove Hardware" to disconnect it from Windows. (Windows XP, Vista only)

thats whats confusing me the most. i can't find this anywhere when the s9 folder is open on my computer.


also, if i do just download the new firmware, is it guaranteed that the old songs will be deleted? or is there only a chance it will happen. because i emailed rhapsody yesterday and never got any replies.

Last edited by mc4mc44; 11-27-2010 at 10:35 AM.
Reply With Quote

  #27  
Old 11-27-2010, 10:33 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

That's a safety precaution - it isn't 100% necessary on XP/Vista, but better safe than sorry. If you wait a few seconds after transfer from your computer to the S9 is completed, nothing should go wrong.

In Windows Explorer, in the left column, just right-click on your S9 and choose "eject" (or whatever it's called on English Windows). Alternatively, find the icon with the green arrow in your task bar, at the bottom right of your monitor. You should find the S9 there as well to eject.
Reply With Quote

  #28  
Old 03-23-2011, 12:47 PM
dran1xx dran1xx is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default

Does anyone have a problem where their player does shut down after this upgrade?

I'm just using Claw's UI and his lock-screen widget, nothing else.

After updating to 2.53 firmware, with Claw UI v3.58 it crashes if u try to shut down, i tried to patch it to v3.59 thinking it was Claw's UI, but no difference.
Going to try to revert back to 2.52 firmware to see if that's the problem - shame if it were though, i could feel the interface was far snappier....
Will update if it solves the problem, but just checking if anyone else has the same issue as me?
Reply With Quote

  #29  
Old 03-24-2011, 01:46 AM
Confispect's Avatar
Confispect Confispect is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Hell
Posts: 1,291
Default

Nope not a issue for me.
__________________
Some people are just more stupid then others, no no no what I'm talking about is the people always being affected by whats going on around them.
Reply With Quote

  #30  
Old 05-18-2011, 07:23 PM
1ako 1ako is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 105
Default

Does the new firmware have all the features and such from previous old firmwares or is it basically a updated version so just download this new one and ill be good??
Reply With Quote

  #31  
Old 05-18-2011, 07:25 PM
1ako 1ako is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 105
Default

would i miss out on anything from the old firmware that this new version does not have?
Dont have to download each old firmware? just update it to the new one?
Reply With Quote

  #32  
Old 05-18-2011, 07:30 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,611
Default

2 different posts to say the same thing?

Improvements of the previous firmwares are always included in the latest firmware so you just need to install this one
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #33  
Old 05-18-2011, 07:42 PM
1ako 1ako is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 105
Default

ok thanks. haha my bad about the double post.
Any precautions i should take before updating? would any songs etc... get lost?
Reply With Quote

  #34  
Old 05-19-2011, 02:23 PM
Confispect's Avatar
Confispect Confispect is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Hell
Posts: 1,291
Default

No.
__________________
Some people are just more stupid then others, no no no what I'm talking about is the people always being affected by whats going on around them.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:11 PM.