Old 04-14-2011, 06:33 AM
cheeky96 cheeky96 is offline
Junior Member
Join Date: Nov 2010
Posts: 18
Default DMB-does it work?

hi, i've got the DMB option on my iriver spinn, and i was wondering if anyone knows how to get it to work, i like in the United Kingdom. p.s. does it even work in the UK?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 04-14-2011, 09:16 AM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,660

No, the T-DMB technology has been developed in South Korea and is mainly used there. Some other countries use this technology or are testing it but that doesn't include UK

Read this for more informations:
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 10:57 PM.