android
  #1  
Old 04-03-2011, 09:26 AM
Frank_S Frank_S is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Dorset, England
Posts: 10
Default J3 not responding with win 7 64 bit ?

Apologies if this is the wrong place to post this question, if so please feel free to move.

I have a 32Gb J3 with 32Gb Sandisk card fitted, all works fine, or at least did !
For some strange reason whenever i connect to my Win 7 64 bit Ultimate laptop, Windows explorer can't read the content of the J3, makes no difference if i remove the micro sd card. I just get a failing to respond error message in explorer.

Everything works fine on my XP machine, i can't think of anything that i have changed recently on the Win 7 machine, everything used to work just fine

Anyone any suggestions as to what's wrong, or what to check ?

Thanks in advance

Frank
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 04-03-2011, 11:57 AM
Confispect's Avatar
Confispect Confispect is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Hell
Posts: 1,291
Default

Weird, did you try to reset and smash it against the wall?
__________________
Some people are just more stupid then others, no no no what I'm talking about is the people always being affected by whats going on around them.
Reply With Quote

  #3  
Old 04-03-2011, 01:42 PM
Frank_S Frank_S is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Dorset, England
Posts: 10
Default

Have reset it and reformatted it, but no difference. Think i'll pass on smashing it against the wall just yet, works fine on the XP machine

The only other thing i have noticed is that when doing a database update on the j3, it doesn't complete, it freezes at about 75%, probably not related though ?

It's got me stumped that's for sure, it's a real pain copying all my music from the Win 7 machine back to the XP one
Reply With Quote

  #4  
Old 04-03-2011, 01:52 PM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Are you using MSC or MTP USB mode?
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #5  
Old 04-03-2011, 02:13 PM
Frank_S Frank_S is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Dorset, England
Posts: 10
Default

Have tried both, doesn't seem to make any difference
Reply With Quote

  #6  
Old 04-03-2011, 03:53 PM
briant1234's Avatar
briant1234 briant1234 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: New Jersey
Posts: 155
Default

there arn't any differences between the versions of win 7 right? i have a cowon j3 16gb and i use win 7 home premium. all connects fine with me. Maybe try using the hard reset, and bring it back to factory settings?
Reply With Quote

  #7  
Old 04-03-2011, 07:45 PM
Frank_S Frank_S is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Dorset, England
Posts: 10
Default

as said in the original post, it was working fine on win 7 until recently, have already done a reset and a full format, with no difference .
Reply With Quote

  #8  
Old 04-04-2011, 12:38 PM
glumetu glumetu is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 11
Default

I have a different problem with J3 2.25 fw: in W7, when I try to copy a PDF file in the Documents directory, at the end of the transfer it just hangs indefinitely, the transfer does not get complete.

Maybe I am doing smth wrong.

Everything else works perfectly.
Reply With Quote

  #9  
Old 04-04-2011, 08:04 PM
briant1234's Avatar
briant1234 briant1234 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: New Jersey
Posts: 155
Default

well the cowon j3 does not support pdf files....
Reply With Quote

  #10  
Old 04-05-2011, 01:42 AM
glumetu glumetu is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 11
Default

i just wanted to copy the file (basically use the J3 as a usb stick, since I anyway carry it around) - I don't think that should be a problem, right?
Reply With Quote

  #11  
Old 04-13-2011, 05:12 AM
manulm manulm is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 12
Default

i personnaly do not have any issue connecting my J3 to my W7 64 bits home premium edition
Reply With Quote

  #12  
Old 04-13-2011, 05:43 AM
D-X69's Avatar
D-X69 D-X69 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Taipei, Taiwan
Posts: 79
Default

Go to device and printers and remove j3 from devices and unplug the cables from the j3 and then replug it back in to reinstall drivers.
__________________
DAP: Cowon J3 (32GB)
IEM(s): Hippo VB
Headphone(s): AKG K518(SOLD); Beyerdynamic DT-770 Pro

Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:20 AM.