android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Microsoft Zune > Zune HD

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 02-05-2011, 11:25 AM
EngrPaul EngrPaul is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Pennsylvania
Posts: 78
Angry Why can't this be fixed?

I'm dealing with constant sync errors when TT is on the device. I assume from what I read the same for everyone else.

This app has a simple glitch and Zune can't fix it within two months time?

How embarrassing for Microsoft.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #42  
Old 02-05-2011, 10:02 PM
steinburger1109's Avatar
steinburger1109 steinburger1109 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Naperville, Illinois
Posts: 2,456
Default

Well I personally haven't been bothered much by it cuz it doesn't interrupt my sync or anything like that, and I wouldn't be able to USE it on the computer, so being able to sync apps to my computer has really no use...
__________________
- Justin
Glossary for Newbies Everybody
Babble. On.
Reply With Quote

  #43  
Old 02-23-2011, 01:42 PM
jbgrzy's Avatar
jbgrzy jbgrzy is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Allendale, Michigan
Posts: 84
Default

Quote:
Originally Posted by austin98989 View Post
i downloaded tiki totems and this is what happened

1. downloaded 100%
2. said "in collection"
3. looked in collection (wasn't there)
4. went back to apps and it said "download"
5. me had sad face
I have the same problem.
When I look in this folder:
C:\Users\****\AppData\Local\Microsoft\Zune\Applica tions
I see a file titled "Tiki Totems_1.0.zcp"

I don't know if this would help anyone figure out the problem.

jbgrzy
Reply With Quote

  #44  
Old 02-23-2011, 04:06 PM
winrez's Avatar
winrez winrez is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 40
Default

Quote:
Originally Posted by jbgrzy View Post
I have the same problem.
When I look in this folder:
C:\Users\****\AppData\Local\Microsoft\Zune\Applica tions
I see a file titled "Tiki Totems_1.0.zcp"

I don't know if this would help anyone figure out the problem.

jbgrzy
I would suggest to connecting to wifi using the Zune HD and download it right off of the Marketplace on the Zune HD
Reply With Quote

  #45  
Old 02-24-2011, 01:35 PM
DaveMac-MS DaveMac-MS is offline
Buddy
 
Join Date: Jun 2006
Location: Kirkland, WA
Posts: 1,482
Default

Yes, we're well aware of this issue and a fix has been executed. You might not have to wait too long for this to be sorted.

Cheers, Dave.
__________________
Please don't PM me - instead send an email!
Follow me on Twitter (@DaveMacMS)!
If you're a member of the Zune Social - friend me (AussieDaveMS)!
Reply With Quote

  #46  
Old 02-26-2011, 02:51 PM
EngrPaul EngrPaul is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Pennsylvania
Posts: 78
Default

Looks like version 1.1 is ready for download. I suppose it's got the fix.
Reply With Quote

  #47  
Old 02-26-2011, 07:57 PM
DaveMac-MS DaveMac-MS is offline
Buddy
 
Join Date: Jun 2006
Location: Kirkland, WA
Posts: 1,482
Default

Quote:
Originally Posted by EngrPaul View Post
Looks like version 1.1 is ready for download. I suppose it's got the fix.
Yup, sure does.

Cheers, Dave.
__________________
Please don't PM me - instead send an email!
Follow me on Twitter (@DaveMacMS)!
If you're a member of the Zune Social - friend me (AussieDaveMS)!
Reply With Quote

  #48  
Old 02-27-2011, 10:09 AM
EngrPaul EngrPaul is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Pennsylvania
Posts: 78
Default

Thanks! No more sync problems and it resides nicely in the collection just like other apps.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:56 AM.