android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-23-2011, 05:25 AM
Loris's Avatar
Loris Loris is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 7
Default YP-R0 charging/USB problem

Hi guys,
this is my first post here.

I've a problem with my yp-r0: after 1 complete year with no absolute problem, now it seems dead!

It's not charging at all when I plug it into pc or usb charger: the light-blue battery icon starts animating and it says "charging", but it never ends and if I unplug it, it shuts down and never turn off anymore.

The strange thing is that player is fully working if it's connected via USB! It can be turned on and correctly plays music. (Occasionally it performs a system checking... )

I would like to re-flash a firmware (I previously updated it to the last 1.23 version) but i can't: my computers (both PC and Mac) don't show the device in the device list, they can't see my yp-r0.

Resetting the device seems to have no impact on the problem...
What can i do? Is there any way to see the player from pc/mac/linux and re-flash it? Or probably is it a hardware (battery) problem? But it wouldn't explain why i can't see the player in my devices list...

Thank you! Bye!!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:15 AM.