android
  #1  
Old 01-06-2011, 02:19 AM
beagle beagle is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 7
Default Pausing during FM record (J3)

Gday everyone
Im finding the J3 nowhere near as user friendly as my D2+dab, but such is life.

I would like to know how I can pause an FM recording on the J3. When using the D2 you just pressed pause on the screen, however the J3 doesn't seem to have this function. Can anyone assist me please?

My aim... if I am listening to a 3 part lecture I dont want to have 3 individual recordings. I want one recording which is why I want to pause between speakers.

Thanks in advance for any help.
Beagle
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-06-2011, 05:26 AM
Urne's Avatar
Urne Urne is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Denmark
Posts: 247
Default

I can't seem to find such feature here, neither. And alternative solution though, is to merge the WMA's you end up with, with a program like FormatFactory (SUPER refused to join them though). I just tested it out and it seems to work just fine here.
Reply With Quote

  #3  
Old 01-06-2011, 05:30 PM
beagle beagle is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 7
Default

ok thanks, I will look at that.
It's a shame that cowon introduce great features like this and then remove them when they release a new model.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:57 AM.