android
  #1  
Old 11-06-2010, 08:05 AM
cyberb cyberb is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Unhappy R1 - Bluetooth outgoing "no device"

Hi guys!

I've got a YP-R1 and some problems with the bluetooth function. It's possible to receive files sent by a cellphone or my YP-T10 but it is not possible to send any files outwards from the R1.

The manual says:
1) Activate bluetooth and connect
2) Pick a file
3) Open the file menu and choose the bluetooth symbol

But when I "click" on the bluetooth symbol I always get the error message "no device"!?
Of course I connected with another bluetoothe device before picking a file. But it always says "no device", so that it's not possible for me to send anything from my R1..

Any experiences with that problem and/or ideas to solve it?

Thanks so far!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-06-2010, 11:44 AM
||dav1de|| ||dav1de|| is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Italy
Posts: 88
Default

When you're in the bluetooth screen, touch the icon made of three horizontal line, select "Search option" and chosose "File transfer", do a new search for device and you'll find the phones.
__________________
dav1deser on hwupgrade.it
Reply With Quote

  #3  
Old 11-07-2010, 11:38 AM
cyberb cyberb is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Default

File transfer is chosen but it doesn't work anyway.

I've chosen "file transfer", I've connected to a bluetooth phone, but it still says "no device" when I try to send a file. I'm at a loss...
Reply With Quote

Reply

Tags
bluetooth, no device, outgoing, problem, r1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:24 PM.