android
  #1  
Old 10-10-2010, 08:09 PM
adamk adamk is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7
Default Rockbox on C240.

I was trying to put Rockbox on my C240 V1 but thought would try it on my old Sansa. I have never used rockbox before. When I put in on my computer it shows up without a drive and rockbox won't recognize it. Unlike my Clip+ that comes up under the F: Drive and the Slot coming up on the the G: Drive. So how can I get Rockbox on the C240?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-10-2010, 11:41 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,627
Default

Switch USB to MSC mode.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:40 AM.