android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > SanDisk Sansa > Sansa e200 > Sansa e200 Firmware

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-26-2010, 12:49 AM
manohar manohar is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Default my sansa e260 4GB in not working,as i on only blue ring lits up.

my sansa e260 4GB in not working,as i on only blue ring lits up and nothing on the screen except black...i can't put it in recovery mode also...what can i do to make it work normal??
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-26-2010, 05:39 AM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Follow instructions: http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=31275

Edit: I miss read that you can not get it into recovery mode, this may indicate that it's a v2 vs a v1 so if it is indeed a v2 as I suspect you'll have to use this method http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=35707 instead of the one I stroke out above.
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc

Last edited by WalkGood; 09-26-2010 at 06:06 AM.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:55 PM.