android
  #1  
Old 09-24-2010, 03:04 PM
Carsten Carsten is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 264
Default Rockbox on P3???

hi...

i heard that there is another os for most pmps called rockbox....

i just want to know if i can install it on my p3 and if yes wheather features like DNSe or flash player are still supported...

does anyone knows something about that...

thanks for helping..
__________________
Player: YP-P3 JEB/XEG @16GB
IEMs: Sennheiser CX300-II Precision
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-24-2010, 03:08 PM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

No, rockbox does not work on the P3.
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #3  
Old 09-24-2010, 03:24 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Good to see people interested in Rockbox (even if the P3 isn't supported yet). Here's some links for you that explain the basics:

http://www.rockbox.org/wiki/WhyRockbox

http://www.rockbox.org/wiki/TargetStatus
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

Reply

Tags
os, p3, pmp-os, rockbox

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:07 PM.