android
  #1  
Old 09-14-2010, 09:43 AM
ssuukk ssuukk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 14
Default AAC on Clip+ stock firmware

Quote:
Originally Posted by lyolic View Post
Torrent
You can play .aac from original firmware, though. I do it all the time for demuxed sound from youtube videos. I.e. this one:


Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-14-2010, 10:05 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

This is the first time I heard that the Clip+ stock firmware supports AAC.

Since I believed you, I demuxed the AAC from the video you posted above, and tried it as elementary ADTS, then muxed into an MP4 container, with both MP4 and M4A suffixes - none of them are even displayed on the Clip+.

Tell me, in what way is AAC working on the stock Clip+ firmware?
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #3  
Old 09-14-2010, 11:00 AM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,565
Default

Confirmed...M4A doesn't show up on mine in the OF either....only in rockbox.
__________________
Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB<-All RB'd Clip Sport 8GB, Cowon D2+20GB
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB,Touch 2G 8GB,2012 Nexus 7 32GB(4.4.2),Asus MeMoPad 8 16+64GB(4.2.2)
Reply With Quote

  #4  
Old 09-14-2010, 11:04 AM
Mikerman Mikerman is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,365
Default

The Clips with OF do not support aac, as far as I am aware. If they work for you, please explain.
Reply With Quote

  #5  
Old 09-14-2010, 11:17 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Thread split from here: http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=53702

Ssuukk, I would like some proof for your claim. Can you upload a working AAC file somewhere?

Don't say I wasted my time on believing you, by actually trying what I wrote above.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #6  
Old 09-14-2010, 01:15 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,547
Default

A lot of FLV files have MP3 audio, maybe he demuxed the audio and mistakenly named it .AAC even though its really an MP3? I'm surprised the clip would even try to play it, but I guess its possible.
Reply With Quote

  #7  
Old 09-14-2010, 01:20 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

No, renamed MP3s with .aac, .m4a, .mp4 suffixes don't show up in the folder and tag browser as well.

Ssuukk is just talking bullshit.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:56 AM.