android
  #1  
Old 08-21-2010, 06:27 AM
DJBucko DJBucko is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Default Low Volume Issue

I know this has probably been brought up before (in which case feel free to direct me to the relevant thread), but I recently bought a Sansa Clip+ and the volume is pathetically low and frankly unacceptable. It can't be my earphones or the connection, I have 16 ohm earphones and the fact remains if I have full volume on any other mp3 player I've owned it blasts my eardrums out.
I have the European version if that makes any difference. On previous discussions, people talk of this "high volume" setting. I can assure you I have no such setting on my player.
So can anyone help me solve this problem before I throw it at the wall and break it into little pieces.
I do not want to debate whether it is the earphones, because it isn't, it is the player. So if you have a solution please tell me.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-21-2010, 06:30 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Please search before posting. Only seven threads down from yours: http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=56971
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #3  
Old 08-21-2010, 06:57 AM
DJBucko DJBucko is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Default

Cheers boss, problem solved
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:53 PM.