android
  #1  
Old 08-11-2010, 01:29 PM
Khanbg Khanbg is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Unhappy zen x-fi problem during transfer

Hey guys I'm having a major problem with my player. I was having a hard time figuring out how to transfer a video file using the Creative Centrale(which as I have read is according to the consensus a load of sh**) and thinking the program has crashed quickly stopped it from task manager...bad idea...Obviously the transfer wasn't finished and when I unplug the player the docked screen stays and it won't plug back in. I plug it back in but it won't show in my computer and won't unplug from safely remove hardware; it just disappears under the radar after a few minutes of idling.

I've tried reinstalling the device driver but it won't even do that, it just says the device has malfunctioned and what-not and won't complete the process.
I'm prepared for the worst but does anyone have an idea if this is repairable?
I haven't tried plugging it in another PC yet. Will try it first thing tomorrow.

P.S. I'm running Vista if that has something to do with anything.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-11-2010, 01:44 PM
Khanbg Khanbg is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Default

Slight update: Hit the reset button and it's working properly; plays music, pictures, shuts down etcetc...BUT it won't dock
Any suggestions?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:44 PM.