android
  #1  
Old 01-01-2007, 10:51 PM
crazyeye crazyeye is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 33
Default How do I install on a e260?!

Please someone tell me i've been looking everywhere ♥
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-01-2007, 10:58 PM
a12ctic's Avatar
a12ctic a12ctic is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 279
Default

You don't need to install it, its not finished.
Reply With Quote

  #3  
Old 01-01-2007, 11:51 PM
crazyeye crazyeye is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 33
Default

well cna I just try it out? I need the OF.Bin thing
Reply With Quote

  #4  
Old 01-02-2007, 12:31 AM
crazyeye crazyeye is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 33
Default

Never mind I got it and decrypted.
Reply With Quote

  #5  
Old 01-02-2007, 01:34 AM
BillW's Avatar
BillW BillW is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Kauai
Posts: 11
Default

The page for installing Rockbox - http://********.com/forum/viewforum.php?f=33

RockBox Sansa e200 - http://www.youtube.com/watch?v=MV70iyTy-MU

Rockbox On the e200 - http://www.youtube.com/watch?v=v1XUP...elated&search=
Reply With Quote

  #6  
Old 01-02-2007, 01:37 AM
BillW's Avatar
BillW BillW is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Kauai
Posts: 11
Default

There seems to be a taboo website these guys don't want you visiting. The blocked out info above is: ***
Reply With Quote

  #7  
Old 01-02-2007, 02:59 AM
OddBob OddBob is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oregon
Posts: 513
Default

Maybe they're tired of people screwing up their players and then coming here to complain about it.
Reply With Quote

  #8  
Old 01-02-2007, 10:24 AM
a12ctic's Avatar
a12ctic a12ctic is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 279
Default

Yeah, we are sick of it because idiots install rockbox on their players not knowing what theyre doing, then total their players. Its not like rockbox is even usable at its current state, its solely for development.
Reply With Quote

  #9  
Old 01-02-2007, 06:14 PM
crazyeye crazyeye is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 33
Default

yeah i got it now I mean why not have it installled u can go to the orginal firmwire anytime you want, I just like messing around on it and looking at the fire =D
Reply With Quote

  #10  
Old 01-05-2007, 08:50 AM
Niourk Niourk is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by a12ctic View Post
Yeah, we are sick of it because idiots install rockbox on their players not knowing what theyre doing, then total their players. Its not like rockbox is even usable at its current state, its solely for development.
Yep but according to you tube demo, it seems to work fine. Reeaaaly fine that's why some people are ready to ruin their players
Reply With Quote

  #11  
Old 01-05-2007, 10:41 AM
wozza.ie wozza.ie is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Niourk View Post
Yep but according to you tube demo, it seems to work fine. Reeaaaly fine that's why some people are ready to ruin their players
I dunno, I'm just one of those weird guys who likes their mp3 players to be able to play mp3's
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:38 PM.