android
  #1  
Old 04-22-2010, 11:53 PM
Mq1991 Mq1991 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 131
Default Connecting/Disconnecting ZHD Stops Video Playback

Hey everyone! i had this small issue with my ZHD, and couldnt find much info on it.

But if im watching a Netflix movie, and i plug in my ZHD, or unplug it. It causes the video to stop and the netflix movie player says that the internet connection was lost. But then i just refresh the page and its fine.

Anyone else having this problem?
__________________
"The Bitterness Of Poor Quality Lingers Long After The Happiness Of Low Price Is Forgotten"
16GB Zune HD, Sansa Fuze V1, Sansa e260 ROCKBOXED.

Add Me on Zune Social! my name is: mq1991
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 05-12-2010, 12:08 PM
NSILMike NSILMike is offline
Sub-Forum Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 233
Default

Quote:
Originally Posted by Mq1991 View Post
Hey everyone! i had this small issue with my ZHD, and couldnt find much info on it.

But if im watching a Netflix movie, and i plug in my ZHD, or unplug it. It causes the video to stop and the netflix movie player says that the internet connection was lost. But then i just refresh the page and its fine.

Anyone else having this problem?
It's just a guess, but since the units can play back thru docks to your TV, I'd bet this is intentional.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:27 PM.