android
  #1  
Old 05-09-2010, 12:46 AM
andrewhaa andrewhaa is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
Default Weird zune HD

I've just bought my zune HD from the US (im from Australia) and its been working alright except for a few weird things.

- The screen flickered the first time i got it but now its stopped.
- The player restarted itself when i was listening to music
- It froze when i select a certain artist (fixed by restarting)
- and it thinks the screen is being touched at the top when its not (fixed by touching the screen)

These have only happened once since ive got it and doesnt reoccur. Any thoughts on this?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 05-09-2010, 01:51 AM
Celenet Celenet is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 160
Default

I experienced the first three issues you listed. My Zune is behaving better now.
Reply With Quote

  #3  
Old 05-09-2010, 02:15 AM
andrewhaa andrewhaa is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
Default

okay awesome, im hoping its just a one off thing and doesnt happen again or often because it is freaking sexy
Reply With Quote

  #4  
Old 05-09-2010, 07:47 AM
Strider_Aus's Avatar
Strider_Aus Strider_Aus is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Melbourne, Australia
Posts: 498
Default

Gratz on the purchase... I'm in Melbourne, and love my Zune HD. Great device. PM me if you have any issues getting the music component of the Zune Market place working from AUS....
Reply With Quote

  #5  
Old 05-11-2010, 06:59 AM
Flyordie Flyordie is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 127
Default

What firmware are you running?

-Haven't had that one
-Had that one, 5+ restarts since I got it in November
-haven't had that one
-I have had that one but that bug was introduced with 4.5 firmware.
Reply With Quote

  #6  
Old 05-11-2010, 08:47 AM
andrewhaa andrewhaa is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
Default

I'm running firmware 4.5 which is the latest (I think).

They've stopped occurring now and its working fine !
Hopefully it doesn't happen again.
I'm pretty sure the restart wasn't the players fault because the same artist caused my iPod to freeze and lag as well.
Reply With Quote

  #7  
Old 05-11-2010, 09:44 AM
musichound musichound is offline
Off-Topic Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Staten Island, NYC
Posts: 2,065
Default

I am glad your issue appears to be sorted, Andrew.

P.S. Do I know you as a teacher from another site?
__________________
Cowon X7 160GB - iRiver H320 - IPod Classic 160GB - iPod 5.5G 80GB - Sansa Clip Plus 4GB - Original Sansa Clip 2GB
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:19 PM.