android
  #1  
Old 02-14-2010, 05:05 AM
Bart78 Bart78 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Default Wifi term agreement worked

I was out in town today and thought I would once again try the Wi-fi on a network I have not been able to connect to in the past. It has one of those agreement pages befor you can use their wi-fi. Once again I was able to connect but when it tried to load the page that I need to agree to the terms it would not load. I instantly thought of some troubleshooting I had to do in the past with my DSL company. They once told me to type in 1.1.1.1 to get to the agreement page on their servers. So I tried it on this hotspot and it worked. I was able to pull up the page to agree and surf the web. Has anyone else had similar results?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-14-2010, 05:12 AM
roguemat roguemat is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 263
Default

I stayed in a hotel in Dublin recently, with free wifi, and the agreement page came up like it should without needing to goto an IP.
__________________
Follow me on twitter and check out my blog
Reply With Quote

  #3  
Old 02-14-2010, 12:11 PM
syst3m's Avatar
syst3m syst3m is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 141
Default

Have tried too different wifis with an agreement, a hotel and my local library. The hotel worked fine, but the library not so much. It just keeps going back to the agreement page...
__________________
Have: ZuneHD 32GB, Zune 8GB
Had: Sansa e260, Some Old Panasonic MP3 Player
Reply With Quote

  #4  
Old 02-14-2010, 06:12 PM
GoldisMoney GoldisMoney is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 29
Default

I was on a cruise ship which had wifi and an agreement page. Worked fine, but I never used it as the wifi would charge $0.75/minute for use and billed to your cruise cabin and credit card. So it does work.
Reply With Quote

  #5  
Old 02-14-2010, 06:47 PM
Bart78 Bart78 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Default

I guess I was just having bad luck the other times I tried. I will go back and try again. Thanks for the replies.
Reply With Quote

  #6  
Old 02-14-2010, 08:00 PM
bla8291 bla8291 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 79
Default

I'll try it tomorrow on campus.
Reply With Quote

  #7  
Old 02-15-2010, 02:02 PM
bullseye bullseye is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 85
Default

I tried on my Uni and it didn't work. I could enter username and pass but it would not load...
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:09 AM.