android
  #1  
Old 02-07-2010, 10:37 AM
Zuney Zuney is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default Im German, and I need the marketplace :)

Hello guys, at first, sorry for my english.

I ordered a Zune HD yesterday, but i heard about the new firmware, which closed the Marketplace for european Users.

I read, that u can restore the hidden Zune features with a little trick. But can i still do it with the 4.3 firmware?

If i choose the US as my location for my pc, and select the US for my Zune account plus doin the lil trick, can i still use the marketplace?

Hopin for an answer.
Thx guys!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-07-2010, 11:04 AM
p0ke37's Avatar
p0ke37 p0ke37 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 224
Default

Your results are the only answer I can give... good luck!
__________________
</p0ke37>
Befriend Wh1t3B0yz005 on the Zune social!
Reply With Quote

  #3  
Old 02-07-2010, 11:39 AM
weedalin's Avatar
weedalin weedalin is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: In my house
Posts: 652
Default

Quote:
Originally Posted by Zuney View Post
Hello guys, at first, sorry for my english.

I ordered a Zune HD yesterday, but i heard about the new firmware, which closed the Marketplace for european Users.

I read, that u can restore the hidden Zune features with a little trick. But can i still do it with the 4.3 firmware?

If i choose the US as my location for my pc, and select the US for my Zune account plus doin the lil trick, can i still use the marketplace?

Hopin for an answer.
Thx guys!
Yes, I believe switching your location will work. Good luck!
Reply With Quote

  #4  
Old 02-07-2010, 11:57 AM
nidhogg8 nidhogg8 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 13
Default

Im live in Poland and i use marketplace on zune software and zhd. U can't buy zune pass coz u need us credit card.
Reply With Quote

  #5  
Old 02-07-2010, 12:06 PM
Zuney Zuney is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

Thank u guys!

So, the importance is not the english language, its the location, isnt it?
I mean, i wont need the english language pack for ma xp computer?

@nidhogg8

U dled the new firmware?
What u did 2 use the marketplace?
I thought they closed it for the europeans >.<?
Reply With Quote

  #6  
Old 02-07-2010, 12:51 PM
nidhogg8 nidhogg8 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 13
Default

I update my zhd to 4.3 firmware. When u buy zhd u must update device through zune software on PC to do that ur windows must be with english language. I have win7 enterprise trail version so i can easily change language pack. I believe we can update zhd with french and spanish win language. Too use marketplace i create zune account with US loaction and set US lacation in the control panel.

Edit:
U can use marketpalce without changing location in the control panel.
Try this works for me

Last edited by nidhogg8; 02-07-2010 at 12:59 PM.
Reply With Quote

  #7  
Old 02-07-2010, 12:57 PM
Zuney Zuney is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

Ive no chance to install an english language pack on my xp system.
Damn, im screwed, eh?
Reply With Quote

  #8  
Old 02-07-2010, 01:38 PM
Zuney Zuney is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

@nidhogg8

Does the hack still work after the 4.3 firmware update?
The posts are all BEFORE the firmware update.

Can u help me one last time? thx buddy.
Reply With Quote

  #9  
Old 02-07-2010, 02:53 PM
nidhogg8 nidhogg8 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 13
Default

OK i check it and this hack from above don't work after the 4.3 update the only way too use marketplace is set your location to US in control panel.

Quote:
Ive no chance to install an english language pack on my xp system.
Damn, im screwed, eh?
Right ,there is no way to change language pack in win xp. Ask your frends maybe they have eng version of windows or simply download the trail verison of win7
Reply With Quote

  #10  
Old 02-07-2010, 02:58 PM
Zuney Zuney is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

As a final conclusion:
Without the language pack i wont have a chance 2 use the marketplace? omfg...
Reply With Quote

  #11  
Old 02-08-2010, 10:17 AM
nidhogg8 nidhogg8 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 13
Default

Even to fully use zhd u must update device firmware with english language pack. After that u can use marketplace with german language pack and set your location to US in control panel.
Reply With Quote

  #12  
Old 02-09-2010, 03:39 AM
Breizhune's Avatar
Breizhune Breizhune is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Maurepas (78), France
Posts: 26
Default

Hi Zuney, you don't need to change your OS language. I'm using French Win XP and Win 7 with the latest Zune software.

Just change your regional settings in US and create a Live ID with a US address.
Then, you'll have access to marketplace. Then you won't be able to pay on it as you'll need a US credit card.
Reply With Quote

  #13  
Old 02-09-2010, 11:56 AM
nidhogg8 nidhogg8 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 13
Default

But he wont be able to update the device with german OS language.
Reply With Quote

  #14  
Old 02-09-2010, 12:46 PM
Zuney Zuney is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

Im a lil bit irrititated now....

My Zune has firmware 4.3 now....with ma german OS

Last edited by Zuney; 02-09-2010 at 01:00 PM.
Reply With Quote

  #15  
Old 02-09-2010, 01:20 PM
nidhogg8 nidhogg8 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 13
Default

Can you explain what have you done?
U download zune software update it to 4.3 and then u have update the device firmware 4.3 without any problems on german OS language?

ps. Probably they have solve this problem with OS language. When i bought zhd i have big problem to update my zune.
Reply With Quote

  #16  
Old 02-09-2010, 03:56 PM
Zuney Zuney is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

I downloaded the software, and updated ma zune 2 firmware 4.3.

After that, ill made the trick with the hidden zun features, made my location US and everything was fine.

Oh, and i downloaded Google Chrome to make an american Zune account.

Everything works well now
Reply With Quote

  #17  
Old 02-10-2010, 06:50 AM
Breizhune's Avatar
Breizhune Breizhune is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Maurepas (78), France
Posts: 26
Default

So now, just have fun with it
Reply With Quote

  #18  
Old 02-10-2010, 08:35 PM
Curiouss's Avatar
Curiouss Curiouss is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Vancouver, Canada
Posts: 1,196
Default

Why not just get a friend in the US to create an account for you and buy a Zune Pass with his credit card, but you can just pay him back somehow.
__________________
gg
Reply With Quote

  #19  
Old 02-12-2010, 07:17 AM
Zuney Zuney is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

It works incredible now. Im so happy!

Got all apps and games, and enjoying ma zune hd.

I love it!
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:28 PM.