android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 01-17-2010, 10:39 AM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Strasbourg (eastern France)
Posts: 3,690
Default

Quote:
Originally Posted by PepeM View Post
Hi lebellium



I think I've found something. Whenever I plug the R1 to the computer while the R1 is off, radio presets are lost. If I plug the R1 while it's still on, presets are not lost. This happens both in MSC and MTP mode. Can you confirm?
In fw 3.00, that doesn't happen with mine!

Quote:
Also, I have noticed that this unit is drainig the battery even when it's turned off, not only blocked, but off. Yesterday, for instance, I charged it to 100% and turned it off. 24 hours later, when I turned it on again, the battery charge was at 4%. Turned it off and on again, then went through the "recovering firmware" routine... and presets are lost again. I don't know if these are related. The "recovering firmware" happens only occasionally so I haven't still been able to check if it always erases the radio presets. The rest of the settings seem to be preserved after the firmware recovery.

All these tests have been done with a new FR unit (firmware 1.*) modified to EU and then upgraded to firmware 3.00.

Pepe
My R1 in 3.00 keeps preset after a recovering firmware...

I really do not understand what happens with yours.

So I can only send an email to the R&D for the R0 sorry
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*

Last edited by lebellium; 01-17-2010 at 10:45 AM.
Reply With Quote

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:00 PM.