android
  #521  
Old 12-15-2009, 01:13 AM
gilles gilles is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default

I've the same request that porio (post #438) :
Quote:

I stayed away of the rockbox and ABY forums for a little more than 1 month, and now I find this saratoga 'casual' fix to the crash issue. Great improvement!!
But please, may I ask: when/why/how did the FM Radio stopped working? It was working really good!! (and I really love the multiple preset files feature).
was it something related to the Clip or to the general rockbox development?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #522  
Old 12-17-2009, 04:06 AM
mobbaddict mobbaddict is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Default

I installed the last build on my V1 4 GB Clip yesterday, unfortunately i've had 4 codec failures. I had to install the firmware and the .rockbox directory again each time (on a side note the .rockbox directory is impossible to erase completely). It's a pity cause other than that they made an amazing job and everything works so smoothly
Reply With Quote

  #523  
Old 12-17-2009, 05:13 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,604
Default

Quote:
Originally Posted by mobbaddict View Post
I installed the last build on my V1 4 GB Clip yesterday, unfortunately i've had 4 codec failures.
Should be fixed.
Reply With Quote

  #524  
Old 12-17-2009, 05:32 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by mobbaddict View Post
... on a side note the .rockbox directory is impossible to erase completely ...
Saratoga can correct me if I’m wrong, but I was able to remove it completely when one of my clips died completely (wouldn't turn on at all). Since it was completely dead, I connected by sliding the lock on and while holding the center button I was able to get the pc to recognize it. I deleted off the rb stuff, formatted and re-loaded the latest fw. It now only boots to the original firmware.
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #525  
Old 12-17-2009, 06:02 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,604
Default

I think his disk just got corrupted by a bug added the other day and fixed today. So if he reformats and then updates rockbox it shouldn't happen again.
Reply With Quote

  #526  
Old 12-18-2009, 03:29 AM
mobbaddict mobbaddict is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Default

Thanks guys i'll try again. I thought i was unlucky or that something was wrong with my Clip

edit: it works fine until now

Last edited by mobbaddict; 12-18-2009 at 07:18 AM.
Reply With Quote

  #527  
Old 12-31-2009, 11:51 AM
funman funman is offline
Rockbox Developer
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 161
Default

Note, FM should work now
Reply With Quote

  #528  
Old 12-31-2009, 12:00 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by funman View Post
Note, FM should work now
Cool, thanks for the update
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #529  
Old 01-11-2010, 08:13 AM
madkid madkid is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Dorena, Oregon
Posts: 64
Default

@saratoga: Have you any knowledge of when v2 of the Clip will receive a port? I've heard a lot of good about RockBox but have been unable to test it for myself because of it's incompatibility with my players of choice. Any information would be helpful. Thanks.
Reply With Quote

  #530  
Old 01-11-2010, 08:41 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Quote:
Originally Posted by madkid View Post
Have you any knowledge of when v2 of the Clip will receive a port?
It will be done when it will be done.

To paraphrase http://www.rockbox.org/wiki/TargetSt...ently_Under_De
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #531  
Old 01-11-2010, 09:54 AM
batkinson001's Avatar
batkinson001 batkinson001 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 166
Default

has there been any interest in making rockbox for the clip plus? I know the player is brand new but still...
__________________
Digital Audio Players: Sandisk Sansa Clip Zip with 32GB MicroSD card (current), Samsung Galaxy Nexus (Telus Mobility, Canada), Microsoft Zune 120GB
Reply With Quote

  #532  
Old 01-11-2010, 10:30 AM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,604
Default

Quote:
Originally Posted by madkid View Post
@saratoga: Have you any knowledge of when v2 of the Clip will receive a port?
Unfortunately, no one is working on it. So it'll be ready sometime after someone takes interest in it.

If I had to guess, probably once it gets really hard to find V1 Clips and Fuzes, people will be more interested in working on the newer models.
Reply With Quote

  #533  
Old 01-11-2010, 10:30 AM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Quote:
Originally Posted by batkinson001 View Post
has there been any interest in making rockbox for the clip plus? I know the player is brand new but still...
They're still working on the V1 Clip, as I understand it. Next in line will probably be the V2 Clip, and then maybe the Clip+....so I think you'll be waiting a while.
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #534  
Old 01-11-2010, 10:32 AM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,604
Default

Sandisk hasn't even released a firmware update for the Clip+, so theres nothing to reverse engineer even if someone was interested in doing so.
Reply With Quote

  #535  
Old 01-11-2010, 10:42 AM
batkinson001's Avatar
batkinson001 batkinson001 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 166
Default

Quote:
Originally Posted by saratoga View Post
Sandisk hasn't even released a firmware update for the Clip+, so theres nothing to reverse engineer even if someone was interested in doing so.
Cant even access the stuff with the player in MSC mode? wheni switched my player over from MTP, other files showed up in the player.
__________________
Digital Audio Players: Sandisk Sansa Clip Zip with 32GB MicroSD card (current), Samsung Galaxy Nexus (Telus Mobility, Canada), Microsoft Zune 120GB
Reply With Quote

  #536  
Old 01-11-2010, 10:44 AM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,604
Default

Quote:
Originally Posted by batkinson001 View Post
Cant even access the stuff with the player in MSC mode? wheni switched my player over from MTP, other files showed up in the player.
You can't on the other Sandisk players, but if you find a way on your clip+, please let me know.
Reply With Quote

  #537  
Old 01-11-2010, 06:16 PM
madkid madkid is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Dorena, Oregon
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by dfkt View Post
It will be done when it will be done.

To paraphrase http://www.rockbox.org/wiki/TargetSt...ently_Under_De
I didn't mean to sound impatient. I was just wondering. And when I wonder, I ask questions. I'm pretty content with the firmware that is already on my Clip. I've just been really curious about Rockbox since I first heard about a couple years ago.
Reply With Quote

  #538  
Old 01-12-2010, 10:21 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,604
Default

JdGordon patched the new firmware and found how to check for a USB device connection before he bricked his clip+ while trying to update the mkamsboot program. So its definitely possible for people to start working on the Clip+ if they're interested.
Reply With Quote

  #539  
Old 01-15-2010, 04:59 AM
static-_-x static-_-x is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Default

@ saratoga;

hi, I am also new with my clip V2 after lcd breaking of samy yp-t10....
anyway,
could you please suggest me one of a rockbox firmware,
actually I 've found lost of fw on duke's web page, but I couldnot understand which one of them is appropriate for my clip v2 ? hence I would like to ask you?

I am looking after your reply...
thanks..
Reply With Quote

  #540  
Old 01-15-2010, 06:20 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

The v2 Clip isn't supported.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:08 PM.