android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Microsoft Zune > Zune HD

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 10-02-2009, 05:25 PM
PowerTorsk PowerTorsk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Norway
Posts: 71
Default

I also have XP SP3 Pro version of Windows. I can't pay for a brand new English version of XP AND a Zune HD. It would be a pain in the butt to have to sync with my family's Vista home PC ...
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #22  
Old 10-04-2009, 11:30 AM
sonorguy's Avatar
sonorguy sonorguy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tallahassee, FL
Posts: 134
Default

Quote:
Originally Posted by PowerTorsk View Post
I also have XP SP3 Pro version of Windows. I can't pay for a brand new English version of XP AND a Zune HD. It would be a pain in the butt to have to sync with my family's Vista home PC ...
If you have an active student account with a University (might be US only, not sure), you can buy a copy of Windows 7 Home Premium for $30, but you'd have to wait until October 22.
Reply With Quote

  #23  
Old 10-06-2009, 05:00 PM
alexiznumber1 alexiznumber1 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 187
Default

ok what the hell. I just bought my zune Hd yesterday 16gb at best buy. I live in the US. My laptop is Xp SP3 and i bought that in the US it is in english. And it shows the same error with me? WTf is wrong with this? Help me fix it or Microsoft loses one more customer.
Reply With Quote

  #24  
Old 10-07-2009, 02:23 PM
Machiventa's Avatar
Machiventa Machiventa is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 886
Default

Quote:
Originally Posted by alexiznumber1 View Post
ok what the hell. I just bought my zune Hd yesterday 16gb at best buy. I live in the US. My laptop is Xp SP3 and i bought that in the US it is in english. And it shows the same error with me? WTf is wrong with this? Help me fix it or Microsoft loses one more customer.
I suggest you start your own thread to receive some help.
__________________
DILLA BANGED MY WIFE
Reply With Quote

  #25  
Old 10-08-2009, 03:17 AM
PowerTorsk PowerTorsk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Norway
Posts: 71
Default

Quote:
Originally Posted by sonorguy View Post
If you have an active student account with a University (might be US only, not sure), you can buy a copy of Windows 7 Home Premium for $30, but you'd have to wait until October 22.
I live in Norway... We're getting Win7 for free. But this is just stupid. Microsoft should do everything to avoid THIS kind of software PR.
Reply With Quote

  #26  
Old 10-08-2009, 05:12 PM
alexiznumber1 alexiznumber1 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 187
Default

nvm. somehow........i fixed it.
Reply With Quote

  #27  
Old 12-11-2009, 11:04 PM
Brinksboy Brinksboy is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Default

Hello Everyone..

I Just receieve Microsoft Zune Hd 32 Gb Platinum which came this morning by the UPS..I been a zune fan since they had the 30GB From 2years ago..I never had any problem updating n i still have my 80 Gb Zune. But I am getting Error Pretty much same thing as the first header in this forum. Can Anyone help me..I purchased it from jr.com and I am located in canada but all my zune works fine so please i would appreciate the love..as i will be travelling to trinidad dec 16, 2009 with my 10month old son, my wife and brother in law. I want to sit in the plane knowing it was with the purchase of a zune hd and not having to take my 80Gb zune..please msg me anyone..Thank You

Summary
An unknown error occurred.
Error Code
C00D11CD
(80070057
Reply With Quote

Reply

Tags
error, exciting, firmware, problem, sync, zune hd

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:28 PM.