android
  #1  
Old 09-08-2009, 04:43 PM
trakenite trakenite is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Default 504 - Buttons won't work

I'm new here, so I don't know whether, or not, this has been discussed before, but about an hour or two ago my 'ok' button stopped working, for no apparent reason, meaning that I couldn't select anything (I was just about to start listening to a new audiobook I've got). This happened about a week or two ago, and worked fine shortly afterwards.

Is there anyway that I can sort this problem out myself, at home, because I, currently, don't really have the money to send it back to be mended.


Thanks in advance...

Ps, several months ago the left direction button stopped working. but, seeing as the right one is still working, this is no major problem...

Last edited by trakenite; 09-08-2009 at 04:55 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-14-2009, 10:04 AM
1shado1 1shado1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Where No Man Has Gone Before: The Planet Phi-Epsilon Nudist Colony For Women
Posts: 89
Default

Quote:
Originally Posted by adavaphy73 View Post
my buttons on my key board microsoft side winder x6 and my mouse logitech G9 wont work i reinstalled there drivers but they dont seem to work they use to work fine i tryed googling the problem but stil no answers my mute button on my keyboard does work but the volume up and down wont work any one know how to solve this?
WTF does any of this have to do with Archos mp3 players? Your other post in the Zune forums, answering a year and a half old question about firmware, with a suggestion of buying the car kit was just as loopy.

Check the dosage on your meds, please, lol.
__________________
Archos 5 250GB
Archos 605 WiFi 30GB (x2)
Microsoft Zune 30GB (red) w/80GB Drive
Microsoft Zune 30GB (black)
SanDisk Sansa e260v2 4GB (w/2GB card)
Reply With Quote

  #3  
Old 12-03-2010, 03:46 AM
jeffslist jeffslist is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default Archos 504- buttons stopped working

My up, down, left, and right buttons just stopped working. Everything else works fine. I can start a video but I can't control the volume or pick the file I want because the only buttons that work are the 'ok' button, menu, and the double forward ( >> ), and the double reverse ( << ) buttons. Did you ever get your problem solved. Any help, please

Quote:
Originally Posted by trakenite View Post
I'm new here, so I don't know whether, or not, this has been discussed before, but about an hour or two ago my 'ok' button stopped working, for no apparent reason, meaning that I couldn't select anything (I was just about to start listening to a new audiobook I've got). This happened about a week or two ago, and worked fine shortly afterwards.

Is there anyway that I can sort this problem out myself, at home, because I, currently, don't really have the money to send it back to be mended.


Thanks in advance...

Ps, several months ago the left direction button stopped working. but, seeing as the right one is still working, this is no major problem...
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:24 AM.