android
  #1  
Old 07-30-2009, 06:20 AM
rmac8 rmac8 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Default S9 - Jet audio - Video coversion problem

Help ...Converted some youtube clips .. video ok but audio running at half speed .. any advice ??

Apologies if covered before.

Regards
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 07-30-2009, 12:15 PM
Karlos Karlos is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 6
Default

Check that the playback speed (three triangles) is set to 100% when watching the video on the player.
Reply With Quote

  #3  
Old 07-30-2009, 07:00 PM
Luv4l's Avatar
Luv4l Luv4l is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Tucson, AZ
Posts: 91
Default

Quote:
Originally Posted by rmac8 View Post
Help ...Converted some youtube clips .. video ok but audio running at half speed .. any advice ??

Apologies if covered before.

Regards


Could just be the video you downloaded from youtube..I do notice that some of the HD videos from youtube, the audio is off anyway. So it could be the videos you downloaded.
Reply With Quote

  #4  
Old 07-31-2009, 04:06 AM
rmac8 rmac8 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Default

Guys thanks for the replies ..

The youtube downloads play OK on the PC .. it's only when I ocnvert them using Jet ad load hem on the S9 there is a problem. Other movie clips etc. convert with no loss of 'normal' audio.

I will check out all the settings ..playback speed etc. and see if it sorts the problem out .. maybe a Jet problem but not with any other (than Youtube) clips.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:06 PM.