android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 07-08-2009, 09:21 PM
dmnoland dmnoland is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 93
Default

Quote:
Originally Posted by mixed_gears View Post
do you use album art for ur music files? i have a cowon s9 and accidently put a jpeg that was 900x900 as the album art. when i came across that file it took 10 seconds for the song to play and display the art. just a thought, maybe your album art is too big? ill be getting my walkman im about 3-4 days and will test this out. btw, i use 500x500 for album art.
No, At least I don't think so since all of the delay that I encounter is the same regardless of individual files/album art. Also I have had all these same files on my other Sony at one time or another. However I did run across one track yesterday where the player told me that the file was corrupted and could not play it. My line of thought was perhaps that corruption was bleeding into other player operations.
Funny, with my guessing at whats wrong you would think that we are discussing a Sansa or Cowon product, Damn, this is Sony, it's supposed to just work, no matter what!
__________________
David
Reply With Quote

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:23 PM.