android
  #41  
Old 05-16-2007, 09:45 PM
Katalyst Katalyst is offline
Banned
 
Join Date: May 2007
Location: Canada
Posts: 55
Default

well no kidding(replaced with SHI!T) returner, you have a K5 NOT K3

---

Deep, if your 1.09 firmware doesnt work, skip to 4.03 then 4.06. That's what i did when i got my K3
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #42  
Old 05-17-2007, 05:20 AM
viking viking is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 7
Default 2 BUGS in v4.06 (K3)

Hi, i found two big bugs/problems in v4.06 for K3:

1/ Setting of any equalizer has no effect for the sound. It sounds same on every choose. The equalizer is indicated and but sounds same for Normal/Rock/... etc.

2/ After powering on the player is the soundvolume much higher then before powering the player off. I must go to the soundeffect menu and after choosing any equalizer the sound goes down. Without any sound effect

(Made upgrade 1.04->1.09->4.03->4.06)

Have you found this problems too? Any solution?
Reply With Quote

  #43  
Old 05-17-2007, 05:36 AM
anisa anisa is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Default

you have to save your eq settings: during the eq-setting press the centerbutton an choose yes
Reply With Quote

  #44  
Old 05-17-2007, 06:02 AM
viking viking is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 7
Default

Yes, I know this - I'm not newbie wit K3...
But in v4.03 is all ok. Only v4.06 has this bugs.
Reply With Quote

  #45  
Old 05-17-2007, 08:44 AM
Katalyst Katalyst is offline
Banned
 
Join Date: May 2007
Location: Canada
Posts: 55
Default

maybe you did something wrong, because if the eq setting isnt working for you then " I'm not newbie wit K3..." is not true

in my K3 whenever i change the settings, they alway change to whatever i want
Reply With Quote

  #46  
Old 05-17-2007, 01:32 PM
viking viking is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 7
Default

Katalyst, this is a really "professional" answer, much thanks...

I know it's curious, but:

Upgrade 1.04->1.09->4.03->4.06 evolved both problems. After it I downgraded to v 4.03 and it resolved both problems. Now I stay by this version and will wait for the next firmware from Samsung.

Thanks again for your help, Katalyst...
Reply With Quote

  #47  
Old 05-17-2007, 05:34 PM
Katalyst Katalyst is offline
Banned
 
Join Date: May 2007
Location: Canada
Posts: 55
Default

aw poor you no changeable UI MHUAHAHAHA, yep it's so professional

maybe try to downgrade all the way to 1.04 then jump 4.03 then 4.06??
Reply With Quote

  #48  
Old 05-18-2007, 11:20 AM
Deep's Avatar
Deep Deep is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default Fixed K3

Hi,

Just to let you know I fixed my K3 up to 4.06. I guess it was something to do with my computer because I was fine to upload to a data directory at university.

Thanks for all your help,
Deep
Reply With Quote

  #49  
Old 05-18-2007, 01:48 PM
kimotheraphy kimotheraphy is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default equalizer adjustments for USER setting in v 4.06

To Viking : in reply to your comment that changing the equalizer settings doesn't change the sound, under firmware v.4.06 >> changing the equalizer settings only changes the sound for the "USER" setting. So if you want to use the equalizer, use it in conjunction with the "USER" setting. Equalizer adjustments have no effect on other settings such as NORMAL/ROCK/CLASSICAL/BALLAD/JAZZ/R&B etc. I have manage to get a very nice rich sound under USER by tweaking the equalizer and with the 3D control level at 2 and Bass control at 3. I also find the R&B and JAZZ setting to be very good for most types of music ... but that's personal preference of course ...
Reply With Quote

  #50  
Old 05-18-2007, 04:46 PM
viking viking is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 7
Default

To Kimotheraphy: Much thanks for your response and effort to help, but there's really not my problem - well, I verified it in the 4.03 version, where all the eq-settings work ok (also the customizable eq). The same worked not in v4.06, it's really so, I know it sounds oddly... Maybe the reason is that I made a softreset after the complete (rom&img) upgrade, but didn't make anything with the equalizer settings. After the softreset and "About" versiontesting I made the v4.06 upgrade and as I write - the eq-settings had really no effect.
After this and no solution from this forum I made a downgrade to v4.03, all works ok. Because this eq-presets are suitable for me, so I keep this version and look forward for next Samsung UMS firmware...

BTW, version 3.05 for MTP-mode was released - it has the same eq-presets as v4.06 and also 3 color versions. But UMS version is really much better...
Reply With Quote

  #51  
Old 03-28-2008, 05:25 PM
imurfather4 imurfather4 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Default

im trying to download the 4.03 version, but when i try to, it says i already have the most recent version. i only have 3.09, so what do i do now?
Reply With Quote

  #52  
Old 04-12-2008, 09:26 AM
Vacropoli's Avatar
Vacropoli Vacropoli is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Slovakia-Košice
Posts: 28
Default

all the bugs what u writed about k3 v4.06 Im not found really have i another K3 like you or ... dunno.Ur K3 sucks or u haven"t 4.06, i am rly contend with 4.06 i have no found some bugs for some 4 months i think :P
__________________
Ow i owns SANSA E250 but bricked and SAMSUNG YP-K3 as tha now playing player
Reply With Quote

  #53  
Old 07-08-2009, 07:20 AM
tinto101 tinto101 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 6
Lightbulb help me...

help me....

i have an YP-K3JT QB

an 3.05 WA JN

but when i play an mp3 (with photo in the ID TAG !)

it not diplay the photo cover of the album cd !

is correct or?

ONLY display or the equalized or the visual effect !!!

in how mode i see the photo of the cover when i
play a mp3 ?

or not possibile ? help me....
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:09 AM.