Old 09-12-2007, 11:25 AM
pctwo pctwo is offline
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Posts: 43
Default use cover.bmp as background?

I want to use cover.bmp in the current directory as the background image, and not just display it in an area. Note that


does not work, because it overlays the image and covers the rest of the screen.

Possible? thanks in advance.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 09-12-2007, 11:29 AM
kratonator's Avatar
kratonator kratonator is offline
Senior Member
Join Date: Jan 2007
Location: Switzerland
Posts: 707

It doesn't work. The album art floats over the whole WPS screen and therefor it hides everything beneath it.

EDIT, I found two mistakes in your code. First it's
but in this way in won't be square. So the maximum you can get is
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." - Albert Einstein
Currently Using
Player: Cowon D2 | Rockboxed SanDisk Sansa e250
Headphones: Technics RP-HT300 | Panasonic RP-HT202|JVC HA-FX55
Sansa Rockbox Themes: KratoGlass|KratoSky|KratoJet|JetoKrat
Reply With Quote

Old 07-07-2009, 07:04 AM
captincaveman captincaveman is offline
Junior Member
Join Date: Sep 2008
Location: down under
Posts: 69

Reply With Quote


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:22 PM.