android
  #1  
Old 06-11-2009, 02:29 AM
Besikeiciantis Besikeiciantis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Help Can D2 be operated without touch screen?

Got proposal to buy D2 real cheap. The only problem is the touch screen doesn't work. I only need good sound quality from it. So i need to know can you fully operate D2 without the touch screen?
thx
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-11-2009, 09:15 AM
billrhea billrhea is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 75
Default

No you would need to touch screen.
Reply With Quote

Reply

Tags
touch screen

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:19 AM.