android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #5  
Old 04-30-2009, 10:38 PM
markthekin markthekin is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Default

my sansa e260 shows only <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td colspan="2" rowspan="1" class="msg_cell"><table class="msg_table"><tbody><tr><td class="msg_text_cell">i had a problem with e 260 ..........
everytime i used to switch on my sansa it would show sansa then suddenly the sreen would become blue with some lines.....
just going through this i somehow reached the below link and i copied the attachments from this link in the 16 mb partion...now when i switch on the player only blue ring is seen and the screen is not working at all and niether can i reach to the 16 mb partion ...........it says unknown usb dwevice when i connect to my pc pressing record button and keeping on hold mode...pls help me soon... http://www.anythingbutipod.com/forum...d.php?p=280188
</td> <td class="msg_actions_cell">
</td> </tr> </tbody></table> </td> </tr> <tr> <td class="msg_date_cell" nowrap="nowrap" valign="bottom"> 04-30-2009 07:36 PM </td> <td colspan="2" class="msg_rating_cell" nowrap="nowrap" valign="bottom">
</td></tr></tbody></table>blue ring but the screen remains off............
Reply With Quote

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:13 AM.